®

- en båtreise du aldri glemmer


Annonsere

Kontakt

Om

Velkommen til Telemark

 

 - det vakreste fylke i Norge!

FaktaGuide

Kommuner

Skoler

Offentlig Transport

Overnatte

Telemarkskanalen

Museer

Severdigheter

Sport

Lån og Finans

Værmelding


Produkter- og

Tjenester i Telemark

Aktiviteter og Events

Bank og Forsikring

Bilforhandlere

Bilverksted

* Bildeler og bilutstyr

Bobiler

Campingvogner

Boligleverandører

Byggevarer

Båtforhandlere

* Båtopplag

* Båtverksted

* Brygger

* Undervannsarbeid

Eiendomsmeglere

Elektro

* Data

* Tele

Entrepenører

* Transporttjenester

Finasiering og Lån

Galleri

Hus og Hage

Hytteleverandører

Håndverkere

* Blikkenslagere

* Glassmestere

* Malere

* Murere

* Snekkere

Interiør og Møbler

* Garderobe

Kjøkken og Baderom

Kjøpesenter

Media og Reklame

Offentlig Transport

* Buss-Båt-Fly-Taxi

Overnatting

* Hotell / Camping

* Hytter / Appartment

Ovner og Peiser

* Fyringsolje og Ved

Reisebyrå

Reisearrangører

Shopping

Sikkerhet og Alarmer

Spisesteder

Tjenester

* Advokater

* Barnehager

* Flyttebyrå

* Regnskap

Trening og Helse

Undervannsarbeid

VVS

* Inneklima

* Rørleggere

* Varmepumper



Bruk pengene riktig

- SHOP billig!

 


 

Galleri og Museum

(Porsgrunn kommune forside)

 

 

 

 

 

 

 

Galleri

 

 

Galleri Osebro

Galleri Osebro ble etablert i 1990 og holder til i Storgata 174 med utsikt over Porsgrunnselva. Vi har en stor galleributikk med grafikk og kunsthåndverk, samt produkter fra anerkjente designere, både norske og utenlandske. Kilde: Gallerisiden


 

 

 

Galleri Oksen

Galleri Oksen er et lite, privatdrevet galleri. I tillegg til utstillingsprogrammet er det her kommisjonssalg av billedkunst, keramikk, kunstglass, skulptur og smykker

 

 


 

 

 

Portrett av Roald Amundsen selges for kunde

Portrett av polfareren Roald Amundsen. Dette er et unikt og originalt kunstverk som er datert 1908. Det er en kulltegning i brunaktig farge som fremstiller Amundsen i dress og slips. Signert av kunstneren/portrettøren, og det har en tilleggssignatur/påskrift som kan være Amundsen's egen, men dette er noe usikkert. Størrelsen på portrettet er: H 100 x B 70 cm. Portrettet er ikke taksert av eksperter, men det er vurdert av kjenneretil budprisen. Bud over 195.000.- vil bli vurdert. (Beklager litt uskarpt foto). Kontakt


 

 

 

 

 

 

Museum

 

 

Telemark Museum

Her er gamle byggeskikker og folkekunst blitt tatt godt vare på. Det var i Telemark det norske industrieventyret startet og dette er en arv som er ivaretatt. Telemark er et levende kulturfylke med de fineste aktiviteter for en hel sommer.

Les mer om Telemark Museum


 

 

 

Porsgrunn By og Sjøfartmuseum

Sjøfart og kystkultur er en viktig del av Telemarks historie. I Porsgrunn ligger Sjøfartsmuseet som kan vie mange vakre- og maleriske hus og sjøboder fra 1700 og 1800-tallet. Museet viser Skomvær av Porsgrunn og andre Porsgrunsskuter, isskjæring og isekssport. Damp- og motorskip, rederivirksomhet og mekanisk verkstedindustri. 

På den andre siden av veien ligger Bymuseet i den gamle Tollbod fra 1660-årene. Her er blant annet en unik samling av porselen fra Porgrunds Porselænsfabrik fra første brenning i 1887 til vår tid, fra luksusgjenstander til bruksporselen. Tlf. 35 55 57 97. Åpent 15.juni – 15. august, tir -søn kl. 12.00 til 16.00.


 

 

Brevik Bymuseum

Brevik bymuseum holder til i byens gamle rådhus, opprinnelig en kjøpmannsgård oppført av Jørgen Chrystie i 1761. Rådhuset ligger på Øya eller Sylterøya, med fasaden vendt mot sundet og byens lune, rommelige havn. Hvert år har museet skiftende sommerutstillinger.

 

 

 


 


- startstedet for din drømmeferie




AltomLondon.no



 

FaktaGuide

Kommuner i Telemark

Skoler

Offentlig Transport

Overnatte

Telemarkskanalen®

Museer 

Severdigheter

Sport

Værmelding

 

  

  

TelemarkFylke.no er en nettside som er tilpasset brukernes ønsker for informasjon, en nettside som er enkel i bruk, og en nettside hvor man på enklest mulig måte kan knyttes opp mot leverandører innen aktuelle kategorier. All informasjon som er gjengitt på sidene er innsamlet og systematisert etter beskrivelser i kilder. TelemarkFylke.no kan med dette som bakgrunn ikke gi en total garanti for innholdets korrekthet og kan ikke på noen måte påta seg ansvar dersom enkelte opplysninger ikke er korrekte. TelemarkFylke.no fra sier seg herved alt ansvar for oppståtte feil, eventuell mistolkning og / eller tap, skuffelse eller skade som følge av bruk av den informasjon som er gjengitt på sidene. Bilder er egenproduserte, annonsør- og wikipediafoto og med kilder fra de respektive linkområder.

Alt innhold på TelemarkFylke.no er beskyttet med opphavsrett ©