®

- en båtreise du aldri glemmer


Annonsere

Kontakt

Om

Velkommen til Telemark

 

 - det vakreste fylke i Norge!

FaktaGuide

Kommuner

Skoler

Offentlig Transport

Overnatte

Telemarkskanalen

Museer

Severdigheter

Sport

Lån og Finans

Værmelding


Produkter- og

Tjenester i Telemark

Aktiviteter og Events

Bank og Forsikring

Bilforhandlere

Bilverksted

* Bildeler og bilutstyr

Bobiler

Campingvogner

Boligleverandører

Byggevarer

Båtforhandlere

* Båtopplag

* Båtverksted

* Brygger

* Undervannsarbeid

Eiendomsmeglere

Elektro

* Data

* Tele

Entrepenører

* Transporttjenester

Finasiering og Lån

Galleri

Hus og Hage

Hytteleverandører

Håndverkere

* Blikkenslagere

* Glassmestere

* Malere

* Murere

* Snekkere

Interiør og Møbler

* Garderobe

Kjøkken og Baderom

Kjøpesenter

Media og Reklame

Offentlig Transport

* Buss-Båt-Fly-Taxi

Overnatting

* Hotell / Camping

* Hytter / Appartment

Ovner og Peiser

* Fyringsolje og Ved

Reisebyrå

Reisearrangører

Shopping

Sikkerhet og Alarmer

Spisesteder

Tjenester

* Advokater

* Barnehager

* Flyttebyrå

* Regnskap

Trening og Helse

Undervannsarbeid

VVS

* Inneklima

* Rørleggere

* VarmepumperBruk pengene riktig

- SHOP billig!

 


 

Overnatting i Seljord

(Seljord kommune forside)

 


 

 

Seljord Hotell

Midt i hjartet av Telemark ligg Seljord, sjøormens rike. Seljord Hotell har tradisjonar heilt tilbake til 1857, og sidan då har hotellet fungert som skysstasjon, husmorskule, gjestgivargard og hotell. Trehotellet er bygd i sveitserstil og framstår i dag som eit heimekoseleg, lite hotell med god atmosfære. Hotellet er godt eigna for både individuelle turistar og grupper, og vi kan by på gode måltid, selskapslokale og kurs- og konferanseutstyr. 

Seljord ligg ved E134 og er eit knutepunkt mellom Aust- og Vestlandet samt eit glimrande utgangspunkt for gode opplevingar og handel i Telemark. Vertskapet og tilsette ved Seljord Hotell vil med dette ønskje deg hjarteleg velkomen!

Brøløs, 3840 Seljord * Tlf.: 47 35 06 40 00 * Hjemmeside


 

 

 

Flatin Gard

På FlatinGard finn du den perfekte ro. Her kan du overnatte i det gamle Buret frå 1702 eller i Hovedhuset som er over 100 år eldre. Andre overnattingsplasser har vi Gamlestua (1899) og Sjappa (1872) 100 meter frå garden finn du både det ville Stajuvet og Fiskarberget som er garden sin eigen badeplass.

Tlf.: 35 05 28 00 * Hjemmeside


 

 

 

Garvikstrondi Camping

Garvikstrondi Camping er en 4-stjernes familiecamping (NAF's standard) som ligger i naturskjønne omgivelser på vestsida av Seljordsvatnet, 10 km fra Seljord sentrum og 25 kilometer fra Lifjell Skisenter. Ligger helt ned mot vannet og dersom du tør bade med sjøormen, kan det fristes med egen badestrand, og vannaktiviteter for alle. Kilde: Campingens hjemmeside

3840 Seljord * Tlf.: 35 05 29 12 * Hjemmeside


 

 

 

Seljord Camping

Seljord Camping og Badeplass er ein 4-stjerners familievenleg campingplass som ligg ved rv 36, 500 m frå E134 og berre 1 km frå Seljord sentrum. Me kan tilby gjestene våre ei herleg sandstrand med svaberg, robåt-, kano-, og tråbåtutleige, leikeplass, sandvolleyballbane, tråbilar, flotte turområde og brygge til Fjøllguten2. Hyttene våre har god standard, og me har mange fine plassar til campingvogner og bobilar. Medlem av NAF og NCC.

Velkomen til oss!

3840  Seljord * Tlf.: 97 69 14 44 * Hjemmeside


 

 

 

Telnessanden camping og friluftssenter ligger i et vakkert naturområde ved sør-østenden av Seljordsvannet, 12 km fra Seljord og 18 km fra Bø. Her er det fint å bade hele sommeren. To badestrender, fem hundre meter med fin sandstrand. Plassen har rom tilpasset funksjonshemmede. Kilde: Campingens hjemmeside

Tlf.: 35 05 29 90 * Hjemmeside


 

 


- startstedet for din drømmeferie
AltomLondon.no 

FaktaGuide

Kommuner i Telemark

Skoler

Offentlig Transport

Overnatte

Telemarkskanalen®

Museer 

Severdigheter

Sport

Værmelding

 

  

  

TelemarkFylke.no er en nettside som er tilpasset brukernes ønsker for informasjon, en nettside som er enkel i bruk, og en nettside hvor man på enklest mulig måte kan knyttes opp mot leverandører innen aktuelle kategorier. All informasjon som er gjengitt på sidene er innsamlet og systematisert etter beskrivelser i kilder. TelemarkFylke.no kan med dette som bakgrunn ikke gi en total garanti for innholdets korrekthet og kan ikke på noen måte påta seg ansvar dersom enkelte opplysninger ikke er korrekte. TelemarkFylke.no fra sier seg herved alt ansvar for oppståtte feil, eventuell mistolkning og / eller tap, skuffelse eller skade som følge av bruk av den informasjon som er gjengitt på sidene. Bilder er egenproduserte, annonsør- og wikipediafoto og med kilder fra de respektive linkområder.

Alt innhold på TelemarkFylke.no er beskyttet med opphavsrett ©