®

- en båtreise du aldri glemmer


Annonsere

Kontakt

Om

Velkommen til Telemark

 

 - det vakreste fylke i Norge!

FaktaGuide

Kommuner

Skoler

Offentlig Transport

Overnatte

Telemarkskanalen

Museer

Severdigheter

Sport

Lån og Finans

Værmelding


Produkter- og

Tjenester i Telemark

Aktiviteter og Events

Bank og Forsikring

Bilforhandlere

Bilverksted

* Bildeler og bilutstyr

Bobiler

Campingvogner

Boligleverandører

Byggevarer

Båtforhandlere

* Båtopplag

* Båtverksted

* Brygger

* Undervannsarbeid

Eiendomsmeglere

Elektro

* Data

* Tele

Entrepenører

* Transporttjenester

Finasiering og Lån

Galleri

Hus og Hage

Hytteleverandører

Håndverkere

* Blikkenslagere

* Glassmestere

* Malere

* Murere

* Snekkere

Interiør og Møbler

* Garderobe

Kjøkken og Baderom

Kjøpesenter

Media og Reklame

Offentlig Transport

* Buss-Båt-Fly-Taxi

Overnatting

* Hotell / Camping

* Hytter / Appartment

Ovner og Peiser

* Fyringsolje og Ved

Reisebyrå

Reisearrangører

Shopping

Sikkerhet og Alarmer

Spisesteder

Tjenester

* Advokater

* Barnehager

* Flyttebyrå

* Regnskap

Trening og Helse

Undervannsarbeid

VVS

* Inneklima

* Rørleggere

* VarmepumperBruk pengene riktig

- SHOP billig!

 


 

Overnatting i Tinn

 

(Tinn kommune forside)

 


 

 

Tinnsjø Kro og Camping

Tinnsjø Kro ligger idyllisk plassert langs Tinnsjøveien på Mæl, ikke langt fra Miland og ca. 1 mil øst for Rjukan sentrum. Herfra er det bare noen få hundre meter bort til ferjeleiet på Mæl stasjon, der den gamle Hydroferjene "Ammonia" ligger fortøyd.

Fotogalleri.

Nedre veg 4, 3658 Miland * Tlf.: 35 09 05 85 * Hjemmeside


 

 

Gaustatoppen Booking

Gaustatoppen Booking AS leier ut hytter og leiligheter ved foten av Norges vakreste fjell, Gaustatoppen. I tillegg til overnatting er målet å gi gjesten den komplette planleggings- og reisetjenesten, slik at oppholdet skal oppleves som spennende, komfortabelt og bekymringsfritt. Gaustatoppen Booking holder til i «Bygget», velkomstsenteret ved foten av Gaustatoppen.

Tlf.: 45 48 51 51 * Hjemmeside


 

 

 

Velkommen til et storslået og dramatisk fjeldterræn kun få timers kørsel fra Oslo og Larvik. Fjeldstuen ligger i et veludbygget fritidsområde, hvor mulighederne er mange.

På Kvitåvatn Fjellstoge er der en hyggelig, uformel og afslappet stemning. Bomulighederne er meget fleksible og modsvarer de fleste ønsker og pengepunge.

 

Stedet drives til daglig af et dansk værtspar, Peter Karlsen og Ingerlis Højgaard. Kvitåvatn Fjellstoge ligger 945 meter over havet med udsigt over søen Kvitåvatn og med imponerende udsigt til Gaustatoppen (1883 m.o.h.) blot 5 kilometer væk. Vejen op fra den nærmeste større by, Rjukan i Telemark byder på 600 meter stigning og 5 hårnålesving.  Der er en fantastisk udsigt over dalen, mens stigningen forceres. I sommerhalvåret er der tillige adgang over fjeldet fra Tuddal. Vejen passerer foden af Gaustamassivet i 1266 meter og er Norges højst beliggende offentlige vej.

Fjeldstuen er beliggende tæt på trægrænsen. Når vejret inviterer hertil, er der sommer og vinter let adgang til selve fjeldet. Ikke mindst om vinteren nyder man godt af, at størstedelen af skiløjperne er i skovterræn med udsigter over Hadangervidda mod nord og fjeldene omkring Gaustatoppen mod syd.

3660 Rjukan * Tlf.: (+47) 35 09 20 40 * Hjemmeside


 

 

 

Park Hotell Rjukan ligger i den naturskjønne dalen mellom Gaustadtoppen og Hardangervidda. Dette nyrenoverte hotellet har utmerkede fasiliteter og en autentisk stemning.

Park Hotel Rjukan er et intimt og moderne hotell med personlig service. Vi har restaurant, bar, pub og en stor møteromsavdeling. For de friluftsglade har Rjukan rike muligheter, såvel sommer som vinter, med Gaustatoppen og Hardangervidda på hver sin side av dalen. Rjukan byr på et aktivt småbysamfunn med kino, butikker, kafeer og restauranter. Hotellet har flat TV med mange kanaler. Vi tilbyr fribruk av trådløs internett eller gjester data på lobby.

Sam Eydes gate 67, 3660 Rjukan * Tlf.: 35 08 21 88 * Hjemmeside


 

 

 

Rjukan Gjestehus

Rjukan Gjestehus ligger 5 minuters gange fra Park Hotel Rjukan (ca. 350 meter), på andre siden av elven. Vi har 50 rom. Rommene har 1 - 3 senger, 35 rommene m/ TV, alle rom m/dusj og nye WC. Gratis internett tilgang på alle rommene. Det følger med sengetøy og håndkle for korttidsleie. Frokost serveres på Park Hotel Rjukan. 

Rjukan Gjestehus og Park Hotel Rjukan har en felles resepsjonen. Resepsjonen ligger på Park Hotel Rjukan.

Såheimsveien 11, 3660 Rjukan * Tlf.: 35 08 21 88 * Hjemmeside


 

 

 

Gaustablikk Høyfjellshotell

 

Ved foten av Sør-Norges høyeste fjell, Gaustatoppen, finner du Gaustablikk på 960 m.o.h. Det som i 1970 startet som en liten fjellstue, består i dag av hotell, leiligheter, store flotte fjellhytter og et komplett skisenter. Et mangfold av opplevelser venter deg på Gaustablikk. Vårt ønske er å gjøre ditt opphold til en uforglemmelig opplevelse, enten du velger sommer, høst, vinter eller vår. Enten du tiltrekkes av sport, vakker natur, stillhet eller aktiviteter. Gaustablikk ligger 15 km fra Rjukan, 180 km fra Oslo, 160 km fra Larvik, 330 km fra Stavanger.

Kvitåvatnvegen 372, 3660 Rjukan * Tlf.: 35 09 14 22 * Hjemmeside


 

 

 

Sandviken Camping ligger i Tinn kommune i Telemark fylke. Helt i nordenden av den 450 meter dype Tinnsjøen finner du oss. Vi er en helårsåpen 4 stjerners campingplass med 12 hytter, plass til 100 campingvogner og telt. Plassen har eget område for telt mot Tinnsjøen for caravan og sesong gjester. Ta kontakt dersom du vil ha sesongplass hos oss.

Du finner også topp moderne sanitæranlegg med solseng og sauna hos oss. Sanitæranlegget har handikap- og familie rom. Sandviken camping er en familiedrift som drives av Halvor Fagerberg. Sandviken camping ligger ved riksveg 364, på veien mellom Kongsberg og Rjukan. Siden vi ligger i hjertet av Norge er det også “korte” avstander til sentrale steder i Norge. Dersom du vil prøve ballspill har vi en flott strandvolleyballbane her og en ni-hulls minigolfbane. Vi har også en flott sandstrand med båtslipp og båtutleie. Her kan du også få leid kajakk og kano. Lekeplass for de minste. Trampoline, sklie, husker m.m.

Austbygdevegen 111, 3650 Tinn Austbygd * Tlf.: 35 09 81 73 * Hjemmeside


 

 

 

 

Et hyggelig personale ønsker deg velkommen til Skinnarbu. Vi gjør det beste for at du skal trives som gjest. Hotellet har totalt 250 senger fordelt på 97 rom. Matsalen har plass til 250 gjester, men kan enkelt deles opp. Salen er derfor ideell til små og store selskap, den egner seg også godt til konferanser og foredrag. 

Kjøkkenet er moderne og vel utrustet. Kokken har frie tøyler til å lage spennende retter, ofte bygd på lokale råvarer som elgkjøtt og fisk. Han er en mester til å tilfredsstille gjestenes behov for et godt måltid. Våre restaurant er åpen alle dager fra 19:00-20:30.

Hotellet ligger på 1000 meter og er et av Norges mest snørike plasser.

Møsvatn, 3660 Rjukan * Tlf.: 35 09 56 00 * Hjemmeside


 

 

 

 

Hogstul Hytter var opprinnelig en gammel fjellgård. Nå er de fleste bygningene ombygd til utleiehytter. 10 hytter ligger i stille og rolige omgivelser, 3 km fra hovedvei. 5 hytter har innlagt vann, dusj, toalett og TV. Alle hyttene har innlagt strøm med kokemuligheter, kjøleskap, kjøkkenutstyr og trådløst internett. Det er felles sanitæranlegg for hyttene uten innlagt vann, samt campinggjester. Felles vaskemaskin og tørketrommel.

 Det er plass til noen telt og bobiler om sommeren. På fellesområde er det trampoline og noen lekeapparater. Det er gode fiskemuligheter og mye bær å finne. Båter og kanoer til utlån for gjestene. Flotte turmuligheter fra Hogstul Hytter både sommer og vinter. Oppmerka sti, og skogsbilveier som egner seg til sykling. Det er kun 9 km til Flugonfjell skisenter. Ca 20 minutter kjøring til parkering/startpunkt Gaustatoppen (sommer). Hogstul hytter ligger ca 45 minutter fra Rjukan og Notodden og en drøy time fra Bø Sommarland. Priser fra kr 200,- til kr 1.500,- pr. døgn.

Hogstulvegen 297, 3697 Tuddal * Tlf.: 35 02 40 92 * Hjemmeside


 

 

 

 

 


- startstedet for din drømmeferie
AltomLondon.no 

FaktaGuide

Kommuner i Telemark

Skoler

Offentlig Transport

Overnatte

Telemarkskanalen®

Museer 

Severdigheter

Sport

Værmelding

 

  

  

TelemarkFylke.no er en nettside som er tilpasset brukernes ønsker for informasjon, en nettside som er enkel i bruk, og en nettside hvor man på enklest mulig måte kan knyttes opp mot leverandører innen aktuelle kategorier. All informasjon som er gjengitt på sidene er innsamlet og systematisert etter beskrivelser i kilder. TelemarkFylke.no kan med dette som bakgrunn ikke gi en total garanti for innholdets korrekthet og kan ikke på noen måte påta seg ansvar dersom enkelte opplysninger ikke er korrekte. TelemarkFylke.no fra sier seg herved alt ansvar for oppståtte feil, eventuell mistolkning og / eller tap, skuffelse eller skade som følge av bruk av den informasjon som er gjengitt på sidene. Bilder er egenproduserte, annonsør- og wikipediafoto og med kilder fra de respektive linkområder.

Alt innhold på TelemarkFylke.no er beskyttet med opphavsrett ©