®

- en båtreise du aldri glemmer


Annonsere

Kontakt

Om

Velkommen til Telemark

 

 - det vakreste fylke i Norge!

FaktaGuide

Kommuner

Skoler

Offentlig Transport

Overnatte

Telemarkskanalen

Museer

Severdigheter

Sport

Lån og Finans

Værmelding


Produkter- og

Tjenester i Telemark

Aktiviteter og Events

Bank og Forsikring

Bilforhandlere

Bilverksted

* Bildeler og bilutstyr

Bobiler

Campingvogner

Boligleverandører

Byggevarer

Båtforhandlere

* Båtopplag

* Båtverksted

* Brygger

* Undervannsarbeid

Eiendomsmeglere

Elektro

* Data

* Tele

Entrepenører

* Transporttjenester

Finasiering og Lån

Galleri

Hus og Hage

Hytteleverandører

Håndverkere

* Blikkenslagere

* Glassmestere

* Malere

* Murere

* Snekkere

Interiør og Møbler

* Garderobe

Kjøkken og Baderom

Kjøpesenter

Media og Reklame

Offentlig Transport

* Buss-Båt-Fly-Taxi

Overnatting

* Hotell / Camping

* Hytter / Appartment

Ovner og Peiser

* Fyringsolje og Ved

Reisebyrå

Reisearrangører

Shopping

Sikkerhet og Alarmer

Spisesteder

Tjenester

* Advokater

* Barnehager

* Flyttebyrå

* Regnskap

Trening og Helse

Undervannsarbeid

VVS

* Inneklima

* Rørleggere

* VarmepumperBruk pengene riktig

- SHOP billig!

 


 

Overnatting og Spisesteder

(Vinje kommune forside)

 

 

 

 

 

 

 

- Et tradisjonsrikt Telemarkshotell,

1000 meter over havet.

Velkommen til fjells!

På Rauland Høgfjellshotell kan du leie hotellrom og leiligheter. Kurs & konferanse. Vi tilbyr en helpensjonspris for kurs og konferanse i midtuke for kun 1.190,- pr. døgn. Se mer informasjon i tilbudet nedenfor. 

Ta kontakt med vår salgs- og markedssjef Stig Kato Stølen på 91825242 eller stig@rauland.no.

Rauland Høgfjellshotell tilbyr utsikt over Hardangervidda, kostnadsfri Wi-Fi, kostnadsfri adgang til spaet samt rom med TV og eget bad med dusj. Rauland skisenter ligger rett over gaten. Du kan slappe av på Rauland FjellSPA, som har et basseng og et dampbad. Fritidsaktiviteter inkluderer et treningssenter, et biljardbord og et bordtennisbord. Skikort kan kjøpes i resepsjonen. En sesongbasert meny serveres på restauranten på stedet. Drinker kan nytes i baren, som har en vinkjeller. Populære aktiviteter i området er fisking, sykling og kanopadling. Vierli skisenter ligger en 5-minutters kjøretur fra hotellet. Rjukan sentrum befinner seg 40 km unna.

3864 Rauland * Tlf.: 99 35 90 00 / 91 82 52 42 * Hjemmeside


 

 

 

Djuvland Fjellgard

Velkommen til Djuvland Fjellgard!

Djuvland Fjellgard er et fredet Telemarkstun i Rauland i Vinje, Telemark, 800 meter over havet. Vi tilbyr hytteutleie, omvisning og servering i rosemalte stuer. Overnatting, servering og omvisning i rosemalte stuer fra 1700-tallet på fredet Telemarkstun «Inne i et lunt og frodig dalsøkk mellom Austbø og Haddeland ligger en gammel eventyrgard med det fine navnet Djuvland. 

Den har hatt besøk av mange malere gjennom tidene, malerisk som den ligger i den bratte hellinga, med et utall av små og store hus bortetter tunet.». - Thorbjørn Egner, Gamle hus i Rauland, 1943. Djuvland Fjellgard er bruker av Norsk Kulturarvs kvalitetsmerke “Olavsrosa”, som “viser vei til enestående opplevelser rotfestet i den norske kulturarven.”

Pb. 17, 3864 Rauland * Tlf.: 90 61 66 81 v/ Bjørn H. Malkomsen * Hjemmeside


 

 

 

Raulandsfjell er et leilighetshotell med 44 leiligheter i 5 størrelser, fra 4-9 sengeplasser. Leilighetene har 1, 2 eller 3 soverom, eget bad med dusj og WC med varmekabler, stue med salong og spiseplass, samt åpen kjøkkenløsning fullt utstyrt med bestikk, servise og komfyr, vask, kjøleskap, kaffetrakter og oppvaskmaskin (noen få uten). 

Raulandsfjell har fellesrom og fasiliteter som kan benyttes av gjestene; som for eksempel badstue, solarium, biljard, lekerom, vaske-og tørkerom, resepsjonstjenester, restaurant med peis, bar med alle rettigheter, stor terrasse, varmestue, skishop. Vi har også afterski rett over tunet for oss! Raulandsfjell ligger midt i alpinbakken med 7 bakker og 2 heiser. Dette alpinsenteret er det bratteste og tøffeste skisenteret i Rauland, men samtidig er det et stort å fint barneområde her. Vi tilbyr også helger der det er andre aktiviterer som blant annet kiting, toppturer og skiarrangament! Raulandsfjell ligger 5 km fra Rauland sentrum i retning Haukeli.

3864 Rauland * Tlf.: 35 07 35 55 * Hjemmeside


 

 

 

Groven Camping og Hyttegrend ligger fint til ved et lite tjern, 300 m fra Åmot sentrum i retning Rauland. Vi har 10 velutstyrte og 10 enkle hytter. Groven camping og hyttegrend ligger 500 m.o.h. i lunt skogsterreng, med utsikt til bygda Åmot og attraktive naturområde. Campingen, som er oppbygd i terrasser, har i tillegg til hyttene plass til ca. 50 bobiler, campingvogner og telt. 

Her finner du en samling av åtte gamle tømmerhus fra nærområdet, i tillegg til tolv hytter av nyere dato. Utenom mange fine turområde på stedet, ligger Groven nær høgfjellsområdene. Det er 18 km til Rauland, og 60 km til Haukelifjell. Groven er et utpreget familiested, og ligger ca. 300 meter fra Åmot sentrum, som har de fleste servicetilbud.

3890 Vinje * Tlf.: 90 95 64 84 * Hjemmeside


 

 

 

Hotellrom og leiligheter i Vågslid, Haukeli. Her finner du barskt høyfjell og lune bjørkeskoger. Et fantastisk skiområde i villreinens rike. Vågslidområdet blir gjerne kalt "på solsiden av Haukelifjell" og det med rette. Plasseringen på østsiden av vannskille gjør at de klimatiske forholdene er meget gode og helt annerledes enn lenger vest. Vågslidtun Hotell ligger idyllisk til ved Vågslidvatn. 

Her har du et naturlig utgangspunkt for aktiviteter både sommer og vinter. Her har du særledes snørike forhold på vinteren og badetempraturer på høyde med kyststrøkene i Sør Norge om sommeren. Hos oss får du også kjøpt fiskekort.

Vågslid, 3895 Edland * Tlf.: 35 07 05 85 * Hjemmeside


 

 

 

Groven camping og hyttegrend ligg 500 m.o.h. i lunt skogsterreng, med utsikt til bygda Åmot og attraktive naturområde. Campingen, som er oppbygd i terrassar, har i tillegg til hyttene plass til ca. 50 bubilar, campingvogner og telt.

Groven camping og hyttegrend har ei samling av åtte gamle tømmerhus frå nærområdet, i tillegg til tolv hytter av nyare dato. Utanom mange fine turområde på staden, ligg Groven nær høgfjellsområda. Rauland: 20 km, og Haukelifjell: 60 km. Groven er ein utprega familiestad, og ligg ca. 300 meter frå Åmot sentrum, som har dei fleste servicetilbod.

Raulandsvegen 41, 3890 Vinje * Tlf.: 90 95 64 84 * Hjemmeside


 

 

 

Vierli hyttegrend ligger 1010 m.o.h. like ved Vierli Vinterland og Vierli Kafeteria med panoramautsikt mot Hardangervidda. Hyttegrenda består av 36 frittliggende hytter, 6 vertikalt delte hytter og 5 hytteleiligheter med sengeplass til 369 personer. De fleste av hyttene er nye og har høy standard.

Du finner skiløyper, aktiviteter, fiske og sommerstier rett utenfor stuedøra. Alle hytter har stue med peis eller peisovn og fri bruk av ved. Radio med CD-spiller, kjøleskap med frysetopp, kaffetrakter, vaffeljern, komfyr med stekeovn, mikrobølgeovn og brødrister. Hyttene har TV med 10 kanaler og gratis internett via egen kabel. Dusj og vannklosett.På sommerstid har vi gratis fiske i to av våre nærliggende fiskevann, der båt og kano kan brukes fritt, i tilleg så har vi fritt utlån av nye sykler. Alle hytter har bilvei til inngangsdør.

3864 Rauland * Tlf.: 35 07 23 00 * Hjemmeside


 

 

 

 

 

 

Sportsbutikk i Rauland sentrum!

Rauland Fjellsport finn du i 2. etasje i Rauland Handelshus samme med Tinn Sparebank og Vinje Fjellflora. I 1. etasje finn du Spar Rauland med post i butikk og tipping. 

Opningstider: Mån.-Tors. 9-16.30 - Fre. og Laurdag 9-17.

Me har eit godt utvalg av klede og utstyr for sport og fritid. Noko av det me fører er: Klede, Sko/fjellstøvlar, Ski og skiutstyr, Fiske-/isfiskeutstyr, Ryggsekkar, Soveposar, Regnklede, Badetøy, Solbriller, Skibriller mm.

3864 Rauland * Tlf.: 35 07 18 00 * Hjemmeside


 


- startstedet for din drømmeferie
AltomLondon.no 

FaktaGuide

Kommuner i Telemark

Skoler

Offentlig Transport

Overnatte

Telemarkskanalen®

Museer 

Severdigheter

Sport

Værmelding

 

  

  

TelemarkFylke.no er en nettside som er tilpasset brukernes ønsker for informasjon, en nettside som er enkel i bruk, og en nettside hvor man på enklest mulig måte kan knyttes opp mot leverandører innen aktuelle kategorier. All informasjon som er gjengitt på sidene er innsamlet og systematisert etter beskrivelser i kilder. TelemarkFylke.no kan med dette som bakgrunn ikke gi en total garanti for innholdets korrekthet og kan ikke på noen måte påta seg ansvar dersom enkelte opplysninger ikke er korrekte. TelemarkFylke.no fra sier seg herved alt ansvar for oppståtte feil, eventuell mistolkning og / eller tap, skuffelse eller skade som følge av bruk av den informasjon som er gjengitt på sidene. Bilder er egenproduserte, annonsør- og wikipediafoto og med kilder fra de respektive linkområder.

Alt innhold på TelemarkFylke.no er beskyttet med opphavsrett ©