®

- en båtreise du aldri glemmer


Annonsere

Kontakt

Om

Velkommen til Telemark

 

 - det vakreste fylke i Norge!

FaktaGuide

Kommuner

Skoler

Offentlig Transport

Overnatte

Telemarkskanalen

Museer

Severdigheter

Sport

Lån og Finans

Værmelding


Produkter- og

Tjenester i Telemark

Aktiviteter og Events

Bank og Forsikring

Bilforhandlere

Bilverksted

* Bildeler og bilutstyr

Bobiler

Campingvogner

Boligleverandører

Byggevarer

Båtforhandlere

* Båtopplag

* Båtverksted

* Brygger

* Undervannsarbeid

Eiendomsmeglere

Elektro

* Data

* Tele

Entrepenører

* Transporttjenester

Finasiering og Lån

Galleri

Hus og Hage

Hytteleverandører

Håndverkere

* Blikkenslagere

* Glassmestere

* Malere

* Murere

* Snekkere

Interiør og Møbler

* Garderobe

Kjøkken og Baderom

Kjøpesenter

Media og Reklame

Offentlig Transport

* Buss-Båt-Fly-Taxi

Overnatting

* Hotell / Camping

* Hytter / Appartment

Ovner og Peiser

* Fyringsolje og Ved

Reisebyrå

Reisearrangører

Shopping

Sikkerhet og Alarmer

Spisesteder

Tjenester

* Advokater

* Barnehager

* Flyttebyrå

* Regnskap

Trening og Helse

Undervannsarbeid

VVS

* Inneklima

* Rørleggere

* VarmepumperBruk pengene riktig

- SHOP billig!

 


 

(Bø kommune forside)

 

Aktiviteter

Aktiviteter

 

 

            

 

Gullbringvegen 34, 3800 Bø * Tlf.: Billettbest. 35 06 03 90 * Hjemmeside


 

 

 

Bø jazzklubb

Bø Jazzklubb ble Stiftet mars 1988. Den er tilsluttet Norsk jazzforum og StudentRådStyret ved Høgskolen i Telemark, Bø, og kåret til ”årets jazzklubb” i 1996. Klubben var vert for Telemark fylkesscene for jazz 1999

Tlf.: leder: 48 20 50 66 * Hjemmeside


 

 

 

StudentKroa i Bø er velferdshuset til studentene ved HiT, studiested i Bø. Kroa er et viktig nasjonalt konsertsted med et bredt nedslagsfelt blant studentene og lokalbefolkningen, men med fokus på populærmusikksjangerene. 
Men det er av største mulige prioritet at man skal kunne gi alle et så godt tilbud som mulig. Kroa er også tydelige på at andre arrangement og tilstelninger av festlig eller nyttig art skal være tilgjengelig for brukerne av huset. Herunder kommer temafester, kroer, standup, revy, teater, film, fotballvisninger o.l.

Gvarvvegen 56, 3800 Bø * Tlf.: 35 90 06 50 * Hjemmeside


 

 

 

Gullbring Kulturanlegg

 

Gullbring kulturanlegg ligger i Bø, og er et regionalt kulturhus for Midt-Telemark. Ferdigstillt sommeren 1994. Hovedhuset, som er husets foajè, er høy, lys og æpen, og ønsker alle varmt velkommrn. Huset er et kombinert kultur- og idrettsanlegg. Gullbring ligger ca. 300 m fra Bø stasjon som er knutepunkt for Sørlandsbanen og ekspressbussene

 

Gullbringvegen 34,  3800 Bø i Telemark * Tlf.: 35 06 03 90 * Hjemmeside


 

 

 

Lifjell Skisenter

 

Lifjell ligger 12 km. fra Bø i Telemark. Her finner du et flott skianlegg for hele familien. I tillegg til skisenteret er det på Lifjell et fint "Vinterland" med en enkel nedfart på ca. 350 meter. Terrengparken i skisenteret har funboks, higjump, ulike rails m.m. Det er ski- og snowboardskole for både individuell instruksjon og grupper. Lifjell har også 80 km. langrennsløyper fra de letteste til de mer utfordrende.

 

Lifjellvegen, 3833 Bø i telemark * Tlf.: 35 95 34 50 * Hjemmeside


 

 

 

 

 

 

Events

Events

 

 

Telemarkfestivalen

 

Telemarkfestivalen er en internasjonal folkemusikkfestival og så og seie heile eliten blant norske folkemusikarar har vore å finne på Telemarkfestivalen opp gjennom åra. Både av dei som representerer den tradisjonelle musikken og dei som arbeider i grenselandet mot andre sjangrar - "crossover".

Utanlandske artistar i toppsjiktet er også kvart år å finne i festivalprogrammet.

Telemarkfestivalen har etterkvart bygt seg opp eit godt rykte blant musikarar i fleire land, ikkje minst p.g.a. at dette er ein liten og intim festival som tek vare på folkemusikkens innerste vesen; det nære, det akustiske og møtet mellom ulike kunstnarar med eitt fellestrekk: musikk tufta på musikalsketradisjonar.

Telemarkfestivalen er det største folkemusikkarrangementet i Telemark fylke og samlar 4000 - 6500 besøkande. Festivalen blei stifta i 1990, og har blitt ein intim festival med mange høve til å møte artistar og andre publikummarar. Talet på konsertar ligg på om lag 25. Her er eigne konsertar for barn og unge, men òg mange konsertar som høver for heile familien. Konsertane blir halde på fleire ulike stader i Bø, men Gullbring Kulturanlegg og Skogen Gård er likevel å rekne som hovedarenaer. Gullbring har m.a. ein moderne og akustisk tilpassa konsertsal med plass til 400 personar. Festivalen byr også på utstillingar, buskspel, gatemarknad, klubbkonsertar og eit yrande uteliv. Kilde: Festivalen


 

 

 

Sommarlandfestivalen for korps

 

Sommarlandfestivalen er en møteplass for ulike musikkaktiviteter retta mot barn og ungdom. Du er velkommen til festivalen med laget ditt enten du spiller i korps, strykeorkester, band, synger i kor eller er med i et ensemble i kulturskolen. Festivalen gir deg en fin mulighet  til å oppleve både den musikkmønstringa som en musikkfestival skal vere, og Bø Sommarland med sine varierte aktiviteter og tilbud.

 


 


- startstedet for din drømmeferie
AltomLondon.no 

FaktaGuide

Kommuner i Telemark

Skoler

Offentlig Transport

Overnatte

Telemarkskanalen®

Museer 

Severdigheter

Sport

Værmelding

 

  

  

TelemarkFylke.no er en nettside som er tilpasset brukernes ønsker for informasjon, en nettside som er enkel i bruk, og en nettside hvor man på enklest mulig måte kan knyttes opp mot leverandører innen aktuelle kategorier. All informasjon som er gjengitt på sidene er innsamlet og systematisert etter beskrivelser i kilder. TelemarkFylke.no kan med dette som bakgrunn ikke gi en total garanti for innholdets korrekthet og kan ikke på noen måte påta seg ansvar dersom enkelte opplysninger ikke er korrekte. TelemarkFylke.no fra sier seg herved alt ansvar for oppståtte feil, eventuell mistolkning og / eller tap, skuffelse eller skade som følge av bruk av den informasjon som er gjengitt på sidene. Bilder er egenproduserte, annonsør- og wikipediafoto og med kilder fra de respektive linkområder.

Alt innhold på TelemarkFylke.no er beskyttet med opphavsrett ©