®

- en båtreise du aldri glemmer


Annonsere

Kontakt

Om

Velkommen til Telemark

 

 - det vakreste fylke i Norge!

FaktaGuide

Kommuner

Skoler

Offentlig Transport

Overnatte

Telemarkskanalen

Museer

Severdigheter

Sport

Lån og Finans

Værmelding


Produkter- og

Tjenester i Telemark

Aktiviteter og Events

Bank og Forsikring

Bilforhandlere

Bilverksted

* Bildeler og bilutstyr

Bobiler

Campingvogner

Boligleverandører

Byggevarer

Båtforhandlere

* Båtopplag

* Båtverksted

* Brygger

* Undervannsarbeid

Eiendomsmeglere

Elektro

* Data

* Tele

Entrepenører

* Transporttjenester

Finasiering og Lån

Galleri

Hus og Hage

Hytteleverandører

Håndverkere

* Blikkenslagere

* Glassmestere

* Malere

* Murere

* Snekkere

Interiør og Møbler

* Garderobe

Kjøkken og Baderom

Kjøpesenter

Media og Reklame

Offentlig Transport

* Buss-Båt-Fly-Taxi

Overnatting

* Hotell / Camping

* Hytter / Appartment

Ovner og Peiser

* Fyringsolje og Ved

Reisebyrå

Reisearrangører

Shopping

Sikkerhet og Alarmer

Spisesteder

Tjenester

* Advokater

* Barnehager

* Flyttebyrå

* Regnskap

Trening og Helse

Undervannsarbeid

VVS

* Inneklima

* Rørleggere

* VarmepumperBruk pengene riktig

- SHOP billig!

 


 

(Kviteseied kommune forside)

 

 

 

Overnatting

Overnatting

 

 

Morgedal Hotell

Hotellet ligger i en skogkledd åsside midt i Morgedal Det har innendørsbasseng, gratis Wi-Fi og moderne og lyse rom. Morgedal er kjent som skisportens vugge, og kun fem hundre meter fra hotellet ligger et skimuseum. Alle rommene har TV og eget bad med gratis badeprodukter. 

Du kan spise på hotellrestauranten på Morgedal hotell eller slappe av i foajeen ved peisen. Hotellet ligger ved motorveien E-134 og Selfjord ligger 25 minutters kjøring unna. Hotellet har tennisbane og minigolfbane. Her kan du gå fotturer, fiske og stå på ski og slalåm like i nærheten.

Haugivegen 4, 3848 Morgedal * Tlf.: 35 06 89 00 * Hjemmeside


 

 

 

Quality Straand Hotel & Resort Vrådal

Quality Straand Hotel & Resort i Vrådal er et av Telemarks fremste fullservice hotell. Straand Hotel er viden kjent for et allsidig aktivitetstilbud og et velrenommert kjøkken enten det gjelder kurs og konferanse eller ferie og fritid. På disse sidene kan du lese mer om hotellet, aktivitetene og nærområdet. Velkommen til oss!

Kviteseidvegen 1698, 3853 Vrådal * Tlf.: 35 06 90 00 * Hjemmeside


 

 

 

Nedre Strand Camping og hytteutleie

I hjertet av Telemark nærmere bestemt Vrådal finner du Nedre Strand. Her har vi tradisjonelle hytter med fantastisk utsikt over Vrådal og innsjøen Nisser. Alle hyttene ligger idyllisk til, rett ved den private sandstranda og lekeplass for de minste. Vi byr på hytte og campingferie for hele familien i Vrådals naturskjønne omgivelser. Nyt roen og slapp av i hytter med fantastisk utsikt i mens barna leker. 

Vråliosveg 8A 3853 Vrådal * Tlf.: 35 05 61 85 * Hjemmeside


 

 

 

Vrådal Hyttegrend består av 20 hytter. Alle hyttene har dusj, WC og badstu (Sauna), 8 senger, kjøkkenkrok med komfyr, oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, kjøleskap med 20 l fryser og bestikk/utstyr for 8-10 personer. I stua er det ovnspeis, spise- og sofakrok samt kabel-TV. 

Gratis trådløst internett. Hyttene har en flott utsikt over innsjøen Nisser og den vakre bygda Vrådal. Turløyper, en natursti og skiløyper går ut fra hyttene. Hyttegrenda har egen tennisbane, en stor hoppepute og flere mindre lekeanlegg for barn. Gode muligheter for fiske, båt- og kanoutleie. Badestrand og vanntrampoline.

Øyvegen 95, 3853 Vrådal * Tlf.: 35 05 61 83 * Hjemmeside


 

 

 

Vrådal Booking

Vrådal Booking - Utleie av hytter og leiligheter i naturskjønne Vrådal i Telemark. Vrådal er et turiststed i Telemark som byr på aktiviteter og opplevelser hele året! Vrådal Booking har utleie av hytter og leiligheter i Vrådal. De fleste av enhetene ligger i gangavstand til Vrådal Panorama Skisenter. I tillegg leier vi ut hytter ved Vrådal Hyttepark i sentrum.

3853 Vrådal i Telemark * Tlf.: 35 06 90 00 * Hjemmeside


 

 

 

Morgedal Camping

Morgedal camping ligger idyllisk til ved Morgedalstjønni omskranset av gammelt kulturlandskap der skipioneren Sondre Norheim utførte sine skikunster i de bratte bakkene. Her kan både store og små finne fred og ro, skjerma fra de store turistmassene, og her kan du boltre deg i frisk luft og vakker natur!

Morgedalsveien 255, 3848 Morgedal * Tlf.: 35 05 41 52 * Hjemmeside


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spisesteder

Spisesteder

 

 

 

 

 

Quality Straand Hotel & Resort

Velkommen til Straand Hotel!

Quality Straand Hotel & Resort ligger i bygda Vrådal, en turistbygd som byr på opplevelser og aktiviteter hele året. Med sin beliggenhet i Vest Telemark ligger Vrådal sentralt til enten du kommer fra Kristiansand, Stavanger, Oslo eller Vestfold og Grenland.

Quality Straand Hotel & Resort i Vrådal er et av Telemarks fremste fullservice hotell. Straand Hotel er viden kjent for et allsidig aktivitetstilbud og et velrenommert kjøkken enten det gjelder kurs og konferanse eller ferie og fritid. På vår nettsidene n du lese om hotellet, aktivitetene og nærområdet. Velkommen til oss!

  3853 Vrådal i Telemark * Tlf.: 35 06 90 00 * Hjemmeside


 

 

Morgedal hotell ligger i Morgedal, skisportens vugge. Hotellets varemerke er tradisjon, kvalitet og hyggelig atmosfære. Hotellet ligger flott plassert 450 m.o.h. med utsikt mot Morgedalstjønni ved E-134, sentralt for Østlandet, Vestlandet og Sørlandet. Herfra er det et godt utgangspunkt for besøk til Telemarks varierte kultur- og aktivitetstilbud.

 


 


- startstedet for din drømmeferie
AltomLondon.no 

FaktaGuide

Kommuner i Telemark

Skoler

Offentlig Transport

Overnatte

Telemarkskanalen®

Museer 

Severdigheter

Sport

Værmelding

 

  

  

TelemarkFylke.no er en nettside som er tilpasset brukernes ønsker for informasjon, en nettside som er enkel i bruk, og en nettside hvor man på enklest mulig måte kan knyttes opp mot leverandører innen aktuelle kategorier. All informasjon som er gjengitt på sidene er innsamlet og systematisert etter beskrivelser i kilder. TelemarkFylke.no kan med dette som bakgrunn ikke gi en total garanti for innholdets korrekthet og kan ikke på noen måte påta seg ansvar dersom enkelte opplysninger ikke er korrekte. TelemarkFylke.no fra sier seg herved alt ansvar for oppståtte feil, eventuell mistolkning og / eller tap, skuffelse eller skade som følge av bruk av den informasjon som er gjengitt på sidene. Bilder er egenproduserte, annonsør- og wikipediafoto og med kilder fra de respektive linkområder.

Alt innhold på TelemarkFylke.no er beskyttet med opphavsrett ©