®

- en båtreise du aldri glemmer


Annonsere

Kontakt

Om

Velkommen til Telemark

 

 - det vakreste fylke i Norge!

FaktaGuide

Kommuner

Skoler

Offentlig Transport

Overnatte

Telemarkskanalen

Museer

Severdigheter

Sport

Lån og Finans

Værmelding


Produkter- og

Tjenester i Telemark

Aktiviteter og Events

Bank og Forsikring

Bilforhandlere

Bilverksted

* Bildeler og bilutstyr

Bobiler

Campingvogner

Boligleverandører

Byggevarer

Båtforhandlere

* Båtopplag

* Båtverksted

* Brygger

* Undervannsarbeid

Eiendomsmeglere

Elektro

* Data

* Tele

Entrepenører

* Transporttjenester

Finasiering og Lån

Galleri

Hus og Hage

Hytteleverandører

Håndverkere

* Blikkenslagere

* Glassmestere

* Malere

* Murere

* Snekkere

Interiør og Møbler

* Garderobe

Kjøkken og Baderom

Kjøpesenter

Media og Reklame

Offentlig Transport

* Buss-Båt-Fly-Taxi

Overnatting

* Hotell / Camping

* Hytter / Appartment

Ovner og Peiser

* Fyringsolje og Ved

Reisebyrå

Reisearrangører

Shopping

Sikkerhet og Alarmer

Spisesteder

Tjenester

* Advokater

* Barnehager

* Flyttebyrå

* Regnskap

Trening og Helse

Undervannsarbeid

VVS

* Inneklima

* Rørleggere

* VarmepumperBruk pengene riktig

- SHOP billig!

 


 

Overnatting i Telemark

 


 

Hvor vil du overnatte? - Velg kommune her!

 

 

Bamble

Kviteseid

Seljord

 

Nissedal

Siljan

 

Drangedal

Nome

Skien

 

Fyresdal

Notodden

Tinn

 

Hjartdal

Porsgrunn

Tokke

 

Kragerø

Sauherad

Vinje 

 

 

Bamble

Bamble

 

 

Langøytangen fyr

På dette flotte fyret kan du feriere helt ute i havgapet. Her kan du leie rom for deg og familien. Fyret på Langøytangen (fra 1939), ligger på sørsiden av den idylliske øya Langøya. Langøya ligger bare et steinkast fra den trivelige sommerbyen Langesund. Her er det flotte fiske og bademuligheter og øya har en fin sandstrand. På Langøya finnes havutsikt så langt øyet kan se, flotte turstier, spennende flora og fauna, deilige badestrender og fine muligheter for fiske fra svabergene - og fine og trygge lekeområder for barn. 

Ta turen til Langøytangen med familien, barna, venner, venninner eller dine kollegaer eller ansatte til en opplevelse litt utenom det vanlige - ut mot havet.

 

Booking : Turistknt., 3970 Langesund * Tlf.: 35 96 53 20 * Hjemmeside


 

 

 

Langesund Bad kan dateres tilbake til 1898. Det har lange tradisjoner som et ekte kystanlegg, med kjendiser som kommer for å føle den milde havbrisen og for å ta oppkvikkende bad. De renoverte rommene på hotellet tilbyr nå alle moderne bekvemmeligheter, som TV og gratis Wi-Fi, men den utmerkede beliggenheten og det pittoreske havlandskapet er fortsatt intakt. Langesund Bad tilbyr et ideelt miljø for ferier, kurs og konferanser. Spisesalen kan romme 150 gjester, og kan benyttes til både private og  forretningsmessige begivenheter.

Badeveien 5, 3970 Langesund * Telefon35 97 35 29 * Hjemmeside


 

 

 

Quality Hotel & Resort Skjærgården

Quality Hotel & Resort Skjærgården ligger ytterst ute i Langesunds vakre skjærgård. I vår store badepark har vi aktiviteter for alle, og rett utenfor hotellet ligger havet. Med familien eller på kurs - vi gleder oss til å ønske deg velkommen.

Stathelleveien 35, 3970 Langesund * Tlf.: 35 97 81 00 * Hjemmeside


 

 

 

Boe

 

 

Solheim Overnatting

Solheim Overnatting ligger i naturskjønne omgivelser like før Seljordvatnet mellom Bø og Seljord (rv 36). Store rom med gode senger. Uteområde med plener og sittegruppe. Ny grillhytte med plass til 14 personer. Leker for barna.

Telemarksekspressen og Haukeliekspressen stopper like ved. God kommunikasjon til Bø, Seljord, Bergen, Haugesund, Oslo, TønsbergTelemarksekspressen og Haukeliekspressen stopper like ved. God kommunikasjon til Bø, Seljord, Bergen, Haugesund, Oslo, Tønsberg

Seljordvegen 1225, 3800 Bø i Telemark * Tlf.: 35 95 00 15 * Hjemmeside


 

 

 

Dette overnattingsstedet ligger 200 meter fra Lifjell Skisenter, og tilbyr koselige hytter med utsikt over Lifjellet. Her tilbys kostnadsfri Wi-Fi i resepsjonen samt en badstue og et treningssenter. Alle hyttene på Lifjell-Tunet har et fullt utstyrt kjøkken og en sittegruppe med TV. Noen har moderne møbler og dekor samt oppvaskmaskin og flatskjerm-TV. Du kan benytte deg av en vaskemaskin, grillutstyr og en solterrasse på stedet, og i kaféen serveres det småretter. Lifjell-Tunet låner også ut fiskeutstyr og kart.

Lifjellvegen 970, 3800 Bø i Telemark * Hjemmeside


 

 

 

Dette hotellet ligger i Bø i Telemark, 5 km fra Bø Sommarland, og tilbyr utendørsbassenger, minigolf og gratis Wi-Fi. Lifjell Skisenter ligger under 10 minutter unna med bil. Kabel-TV, sofa og eget bad er standard. Noen av rommene har fin utsikt over hagen. I hagen finner du et stort basseng, et barnebasseng og en trampoline. I lobbyen kan du låne en datamaskin med gratis Internett. Restauranten på Hotell Bø har store vinduer med utsikt over hagen og nærområdet. I juli serveres det grillbuffé på terrassen, Jernbanestasjonen i Bø ligger 1 km fra hotellet.

Gullbringveien 32, 3800 Bø i Telemark * Tlf.: 35 06 08 00 * Hjemmeside


 

 

 

 

Drangedal

Drangedal

 

 

Velkommen til "Henseid Skole" leilighet/pensjonat!

Du finner oss i Telemark fylke i øst-Norge, i den nedlagte grunnskolen “Henseid Skole”, et trivelig sted ved Kragerøs indre skjærgård. Et sted hvor man er langt unna en travel hverdag. Her kan man slappe av eller nytte seg av mange friluftsaktiviteter, både på land og på vann.

Drangedal er en kommune rik av skog og vann i Telemark fylke. Hos “Henseid Skole” får du ikke bare et rom, men et helt klasseværelse, hvor vi har valgt å beholde skolens sjarm så mye som mulig. Man får en følelse av å være på skolen igjen. Byggets garanterer en varm og koselig atmosfære. Henseid ligger ved Fv 356 mellom Porsgrunn og Drangedal. Her finner du et område som passer utmerket til sommeraktiviteter som sykling, tur vandring, fiske og safari, samt vinteraktiviteter som langrenn, isfiske

Henneseid, 3750 Drangedal * Tlf.: 95 41 32 48 * Hjemmeside


 

 

 

Fyresdal

Fyresdal

 

 

Fyresdal Bed & Breakfast

Fyresdal bed & breakfast er et pensjonat med bare seks rom. Dette er et bevisst valg for å gi gjestene våre et følelse av at de er heime og ikke i et overnattingssted. Nyt den huslige atmosfæren, bekvemmelige overnattinger og en god frokost.

Lensmannsgata, 3870 Fyresdal * Tlf.: 47 95 16 29 10 * Hjemmeside


 

 

 

Kvipt Gjestegård

Kvipt er en gammel fjellgård med bygningar tilbake til tidlig på 1600 tallet. Et møtested for bygdefolk og ferdafolk, med tradisjon og kultur helt tilbake til middelalderen. Kvipt Gjestegard ligger i fjellbygda Birtedalen (600 moh.), på grensa mellom Fyresdal og Setesdal.  Gården ligger omkransa av vakker og særegen natur, et eldorado for turer med mulighet for jakt og fiske.

Birtedalen, 3870 Fyresdal * Tlf: 350 41 818 / Mob: 90 20 77 25 * Hjemmeside


 

 

 

Øyne Camping

Øyne Camping ligger i naturskjønne omgivelser i Fyresdal kommune, helt vest i Telemark. Plassen har 400m strandlinje ned mot sydenden av Fyresvatn. Med sine skogkledde åser, stupbratte fjell og mange vann er området en perle for alle friluftsaktiviteter.

Kilegrend, 3870 Fyresdal * Tlf.: 35 04 16 11 / 90 65 90 03 * Hjemmeside


 

 

Hjartdal

Hjartdal

 

 

Nordbø Pensjonat er et stemningsfullt gjestehus i Hjartdal. Her kan du godt nyte fjell og vidder, beite full av blomster, stille skoger og mange fiskrike innsjøer. Og Telemark er mye mer enn bare imponerende natur. Fylket er særlig kjent for sine rike kulturelle tradisjoner. Det finnes flere museer, vakre gårder, autentiske hus og utgamle stavkirker. For kulturelskere organiseres mange arrangementer og festivaler, spesielt om sommeren. I pensjonatet vårt tilbyr vi en hyggelig og atmosfæriske opphold. 

I kaféen kan du ikke bare få dagens middag eller en kopp kaffe med hjemmelaget kake, men det finnes også en butikk med fine gaver og lokale produkter. Nordbø Pensjonat egner seg til mange ulike typer av selskaper. Det være seg private arrangementer som bursdager, konfirmasjoner og minnestunder eller bedriftsarrangementer som møter, kurs eller julebord. Ta gjerne kontakt for informasjon og muligheter. Hjertelig velkommen!

Hjardalsvegen 762, 3690 Hjartdal * Tlf.: 35 60 70 46 / 98 08 17 84 * Hjemmeside


 

 

 

Nutheim Gjestgiveri har utsikt over Flatdal, og tilbyr rom med kostnadsfri Wi-Fi og skrivebord. Utkikkspunktet Kongehella ligger 200 meter fra gjestgiveriet. Rommene på Gjestgiveri Nutheim har enten felles eller eget bad. Noen av rommene med tilgang til felles bad har vaskeservant og egen dusj. Enkelte av rommene har en innredning i gammel stil.

Gjestgiveriet serverer hjemmelagde retter tilberedt med lokale råvarer til lunsj og middag. Du kan også nippe til et glass øl brygget på mikrobryggeriet til gjestgiveriet. Gjestgiveriet har en peisestue, og utstillinger og konserter arrangeres også på stedet. Parkering er avgiftsfritt. I nærområdet finner du en rekke turstier. Sommarland i Bø ligger 33 km unna, mens Telemarkskanalen og Gaustadtoppen ligger 45 minutters kjøring fra gjestgiveriet.

Flatdalsvegen 1283, 3841 Flatdal

Flatdalsvegen 1283, 3841 Flatdal * Tlf.: 35 05 21 43 * Hjemmeside


 

 

 

Krageroe

Kragerø

 

 

Villa Bergland Hotel

Villa Bergland er en staselig villa, bygget i jugendstil rundt århundreskiftet (1911). Her har vært bank, lensmannskontor, privatbolig, husmorskole og selskapslokaler. Villaen ligger i en stor, vakker have, der du kan nyte roen til duggfriske drikker under skyggefulle trær.

Med sin blanding av klassisk 20-talls stil og intime, hjemmekoselige idyll er dette selskapslokaler egnet for de fleste typer selskapligheter.

Velkommen til oss! 

Gamle Kragerøvei 73, 3770  Kragerø * Tlf.: 35 98 21 00 * Hjemmeside


 

 

 

Kragerø Sportell & Apartments ligger ved havnen i Kilen, 1,5 km fra Kragerø sentrum. Her er det gratis Wi-Fi, avgiftsfri parkering, kano- og båtutleie. Sportellet tilbyr overnatting for ethvert behov, året rundt. Med totalt 35 rom av forskjellig størrelse og i alt 18 leiligheter er det mye å velge i både når det gjelder størrelse, standard og pris. For detaljert info. og bilder, se hjemmesiden. Vi håper du vil finne noe som passer akkurat for deg.

Lovisenbergveien 20, N-3770 Kragerø * Tlf.: 35 98 57 00 * Hjemmeside


 

 

 

På Kragerø Resort kan du og din familie virkelig nyte sommeren i nydelige omgivelser. Vi har store fullt utstyrte leiligheter med kjøkken med spiseplass, stor stue med utgang til veranda, delikate bad med både dusj og badekar, samt 2-4 soverom med opptil 6 sengeplasser. Kragerø Resort er et opplevelsessenter for hele familien. Nyt deilig mat i en av våre restauranter basert på det Nordiske kjøkken. Ta en morgendukkert i vårt spa-anlegg eller nede i sjøen på vår freshe Beach-Club. 

Vi har også en korthullsbane for de som vil teste golf for første gang. Resortet mange aktiviteter, og vi kan blant annet nevne tennisbaner, kajakkutleie, beachvolley, klatrevegg i sjøen, sykkelutleie, eget handleri og treningstimer. Egne båtplasser for besøkende, både for overnatting og dagsbesøk. Kragerø Resort lover deg og din familie en sommerferie full av gode minner.

Stabbestadveien 1, 3788 Stabbestad * Tlf.: 35 97 11 00 * Hjemmeside


 

 

 

 

 

 

Kviteseid

Kviteseid

 

 

Quality Straand Hotel & Resort Vrådal

Quality Straand Hotel & Resort i Vrådal er et av Telemarks fremste fullservice hotell. Straand Hotel er viden kjent for et allsidig aktivitetstilbud og et velrenommert kjøkken enten det gjelder kurs og konferanse eller ferie og fritid. På disse sidene kan du lese mer om hotellet, aktivitetene og nærområdet. Velkommen til oss!

Kviteseidvegen 1698, 3853 Vrådal * Tlf.: 35 06 90 00 * Hjemmeside


 

 

 

Nedre Strand Camping og hytteutleie

I hjertet av Telemark nærmere bestemt Vrådal finner du Nedre Strand. Her har vi tradisjonelle hytter med fantastisk utsikt over Vrådal og innsjøen Nisser. Alle hyttene ligger idyllisk til, rett ved den private sandstranda og lekeplass for de minste. Vi byr på hytte og campingferie for hele familien i Vrådals naturskjønne omgivelser. Nyt roen og slapp av i hytter med fantastisk utsikt i mens barna leker. 

Vråliosveg 8A 3853 Vrådal * Tlf.: 35 05 61 85 * Hjemmeside


 

 

 

Vrådal Hyttegrend består av 20 hytter. Alle hyttene har dusj, WC og badstu (Sauna), 8 senger, kjøkkenkrok med komfyr, oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, kjøleskap med 20 l fryser og bestikk/utstyr for 8-10 personer. I stua er det ovnspeis, spise- og sofakrok samt kabel-TV. 

Gratis trådløst internett. Hyttene har en flott utsikt over innsjøen Nisser og den vakre bygda Vrådal. Turløyper, en natursti og skiløyper går ut fra hyttene. Hyttegrenda har egen tennisbane, en stor hoppepute og flere mindre lekeanlegg for barn. Gode muligheter for fiske, båt- og kanoutleie. Badestrand og vanntrampoline.

Øyvegen 95, 3853 Vrådal * Tlf.: 35 05 61 83 * Hjemmeside


 

 

 

Vrådal Booking

Vrådal Booking - Utleie av hytter og leiligheter i naturskjønne Vrådal i Telemark. Vrådal er et turiststed i Telemark som byr på aktiviteter og opplevelser hele året! Vrådal Booking har utleie av hytter og leiligheter i Vrådal. De fleste av enhetene ligger i gangavstand til Vrådal Panorama Skisenter. I tillegg leier vi ut hytter ved Vrådal Hyttepark i sentrum.

3853 Vrådal i Telemark * Tlf.: 35 06 90 00 * Hjemmeside


 

 

 

Morgedal Camping

Morgedal camping ligger idyllisk til ved Morgedalstjønni omskranset av gammelt kulturlandskap der skipioneren Sondre Norheim utførte sine skikunster i de bratte bakkene. Her kan både store og små finne fred og ro, skjerma fra de store turistmassene, og her kan du boltre deg i frisk luft og vakker natur!

Morgedalsveien 255, 3848 Morgedal * Tlf.: 35 05 41 52 * Hjemmeside


 

 

Nissedal

Nissedal

 

 

Velkommen til våre luksushytter på vakre Gautefall!

 

310 m2 luksushus med svømmebasseng, 7-personers boblebad, badstue og 7 soveværelser! På Gautefall i et naturskjønt område av Telemark, ligger disse luksusferiehusene solrikt plassert på 1500 m2 store tomter.

Bjønntjønnlia, 3855, Treungen * Tlf.: 97 96 35 20 *Hjemmeside


 

 

 

Nisser hyttegrend og camping ligger idyllisk til ved innsjøen Nisser i Nissedal. Vestbreidda av Nisser har noen av Norges fineste innlands-sandstrender med flotte bademuligheter. Her er alt for alle aldre. Vi er ein familiecamping med sommaropen kiosk, mange aktivitetar og gode turmogelegheiter sommar som vinter. Trampoliner, brygge og utleigebåtar finn du rett ved resepsjonen. 

Vi har plass til telt, vogner, bobilar og hytter i forskjellige størrelsar til leige.

3855 Treungen * Tlf.: 35 04 78 67 * Hjemmeside


 

 

 

Sandnesodden camping ligger på vestsida av innsjøen Nisser, i Nissedal kommune. Området er kjent for vakker natur og flotte barnevennlige sandstrender. Ved Sandnesodden finner du nesten en kilometer samenhengende sandstrand! Campingplassen har 75 oppstillingsplasser for vogner, bobiler og telt, i rolige og naturskjønne omgivelser. Sentralt på området ligger sanitæranlegg med wc, dusj, badstu, vaskerom og tømming for vogn/bobil toalett. Bygdas lokale butikk, Fjone Landhandel, finner du 1,5 km nord for campingen.

3855 Treungen * Tlf.: 95 00 35 29 * Hjemmeside


 

 

 

Kyrkjeneset Camping

Kyrkjeneset Camping ligg i Kyrkjebygda i Nissedal kommune ved Telemark største innsjø Nisser, 250 meter over havet. Vi har 7 stk campinghytter til utleige med plass til 2-4 personar. Alle hyttene har  straum med kokeplater, kjøleskap og elektrisk oppvarming. Vi har som mål på halde hyttene røykfrie. Ca 20 plassar til campingvogner/telt av desse er 12 stk heilårs plassar.

3854 Nissedal * Tlf.: 35 04 71 05 / 91 73 25 77 * Hjemmeside


 

 

 

Saga Camping ligger ved sørenden av Nisser som er den største innsjøen i Telemark. Nisser er 40 km lang og er den tiende største innsjøen i Norge. Rundt Nisser ligger skogkledde lier og blantktslipte fjell som stuper rett ned i fjorden. Fjellene rundt reiser seg over 1000 moh. Disse vakre omgivelsene gir en fantastisk mulighet for rekreasjon og utendørs aktiviteter gjennom hele året.

Sundsmoen, 3855 Treungen * Tlf.: 41 02 78 88 * Hjemmeside


 

 

 

Søstrene Wik`s hytteutleige

På Vik på Fjone ligg det både hytter og hus til leige i idylliske omgjevnader. Desse er tilgjengelege for opp til 10 personar. Hyttene ligger bare få meter fra vannet og de har oppvaskmaskin, dusj/2WC, robåt, radio og tv.

Velkommen!

 

Turine Wik Kåsa * Tlf.: 35 04 72 70 / 90 73 65 62 / 91 64 58 23 * Hjemmeside


 

 

 

Treungen Feriehus

Treungen Feriehus / Tveitsund fisk og ferie - Eit godt alternativ til hytte. Gjestehus for ferie,langhelg eller bare overnatting. Treungen feriehus, ligg i sørenden av Nisser i Nissedal kommune. 15 km frå Gautefall. Huset inneheld stort kjøkken og tre små koselege stover. Det er 6 gode soverom med kaldt og varmt vatn og eit stort felles bad. Her er det plass til hyggelege selskap med storfamilien eller gode vener. Ei god ramme for eit vellukka arrangement/ weekend eller ferie.

3855 Treungen, Tlf.: 97 64 49 70 * Hjemmeside


 

 

 

Treungen Gjestgiveri

Gjestgiveriet tilbyr overnatting og heimelaga mat. Huset er eit av dei eldste i Tveitsund, bygd i jugendstil.

Bed and breakfast overnatting og vi kan tilby heimelaga middagsrettar, lunsj, catering, småretter og kaffi og kaker.

Vi ønsker deg velkommen!

Kontakt: Dick de Ruiter * Tlf.: 35 04 54 22 * Hjemmeside


 

 

 

Nome

Nome

 

 

Velkommen til Telemark Kanalcamping

Du finner oss sentralt i Telemark, ved Lunde sluse og med strand langs Telemarkskanalen. Campingplass for bobil, caravan og telt. Utleie av kano, kajakk og sykkel. Padle- og fiskeutstyr til salgs. Flotte padle- og sykkelmuligheter, Lunde sluse med slusekro, kanalbåter og park, Merka sykkel- og fotturer. Gangsti langs kanalen (1km) til Lunde sentrum med butikker, trollbil, togstasjon med mer.

Skoevegen 54, 3825 Lunde * Tlf.: 91 57 54 21 * Hjemmeside


 

 

 

Eidsfoss og Vrangfoss Slusevokterboliger

Her kan du bo i tidligere slusevokter boliger. Bygget i 1892 i kanalsveitser stil. Idyllisk og unik beliggenhet langs Telemarkskanalen.12-15 sengeplasser i hver bolig. Ca. 150m2. Godt utstyrt både inne og ute.Eidsfoss slusevokterbolig har også eget bakst hus. Begge boligene har egen brygge. Døgn pris fra kr. 1.000,-. Vi leier også ut sengetøy, tar rengjøring, etc.Vi kan organisere utleie av båter, kano, kajakk, sykler med mer.

Vrangfoss sluse, Ulefoss/Lunde * Tlf.: 35 94 50 02 * Hjemmeside


 

 

Lille Ulefoss

Historisk atmosfære ved Telemarkskanalen - anno 1814. Lille Ulefos ble bygget i 1812 - 1814 som forvalterbolig til Ulefos Hovedgaard. Eier og byggherre var Niels Aall, landets første utenriksminister, utnevnt av Eidsvoll-forsamlingen i 1814. Lille Ulefos er i stil, utforming og areal langt på vei en kopi av Ulefos Hovedgaard.

Sagene 17, 3830 Ulefoss * Tlf.: 35 94 50 02 * Hjemmeside


 

 

 

Notodden

Notodden

 

 

Midt i sentrum av Notodden, ved torvet ligger vårt hyggelige hotell. Hotellet har 59 rom der 25% er med nyoppuset bad. Litt utenfor byen ligger Heddal stavkirke, som er den største og en av de flotteste stavkirkene vi har.

Er du student ved HIT, får du rabatt på overnatting hos oss ved fremvisning av studentkort.

Torvet 8, 3674 Notodden * Tlf.: 35 01 20 88 * Hjemmeside


 

 

 

Lystang Camping ligger sentralt i Telemark langs FV 360, mellom Notodden og Gvarv med kort avstand til Lifjell, Kongsberg skisenter, Rjukan, Bø og Skien. Hyttene er vinterisolerte, utstyrt med kokemuligheter, kjøleskap, kaffitrakter, og det du trenger av kjøkkenutstyr. Vi tilbyr også våre gjester tilgang til kjøkken i sanitærbygget, med vaskerom og tørkemuligheter.

Nede ved vannet har vi nå bygget en gapahuk med benker og bålpanne, og et fugletårn. Området kan benyttes av våre gjester, men plassen egner seg også godt til sammenkomster for lag og foreninger.

Sauheradvegen 1344, Holtsås, 3683 Notodden * Tlf.: 35 95 97 70 * Hjemmeside


 

 

 

Velkommen til Notodden Camping!

Notodden Camping ligger ved Rv. 134, 2.5 km utenfor Notodden sentrum, på veien mot Seljord. Avstand til kongsberg er 35 km. Familieparken Telemark i Sommarland i Bø, er ca. 25 km. fra Notodden. Heddal Stavkyrkje, som er landets største, ligger ca. 2 km. herfra. Notodden Camping ligger også fint til i nærheten av elven Heddøla og Notodden Flyplass.

Reshjemvn. 46, 3676 Notodden * Tlf.: 35 01 33 10 * Hjemmeside


 

 

 

 

Porsgrunn

Porsgrunn

 

 

Hotel Vic ligger i en herregård fra 1800-tallet i sentrale Porsgrunn og har gratis Wi-Fi, avgiftsfri parkering og rom med flatskjerm-TV. Handlegata ligger bare 100 meter unna. Rommene på Vic Hotel har skrivebord og te- og kaffekoker. Noen av rommene har sittehjørne og utsikt over byen. Frokostbuffé serveres hver morgen. Porsgrunn jernbanestasjon ligger ca. fem-hundre meter fra hotellet.

Skolegt. 1, 3916 Porsgrunn * Tlf.: 35 56 98 00 * Hjemmeside


 

 

 

Vi er et hyggelig og prisgunstig alternativ for overnatting basert på langtidsleie. Vårt konsept er å leie ut rom til bedrifter og firmaer i Grenlandsområde. Våre kunder er fra de nordiske landene, Europa og Asia. Hotellet består av 86 rom, 60 Medium og 26 Large og ligger like ved Herøya i Porsgrunn. Et trivelig hybelhotell, det ligger meget sentralt i Grenlandsområdet. Vi kan tilby rom med en god standard til en rimelig pris, hvor vask av rom og skift av sengetøy er inkludert.

Bekkegata 46, 3936 Porsgrunn * Tlf.: 91 38 90 00 * Hjemmeside


 

 

 

Velkommen til oss! Grenland Folkehøgskole ønsker sommergjester velkommen fra slutten av mai til begynnelsen av august. Vi tar gjerne i mot større grupper, konfirmantleirer, stevner o.l., men tilbyr også besøkende Bed and Breakfast i dette tidsrommet. Vi ønsker sommergjester velkommen fra slutten av mai til begynnelsen av august.  Vi tar gjerne i mot større grupper, konfirmantleirer, stevner o.l., men tilbyr også besøkende Bed and Breakfast i dette tidsrommet.

Tveitanvegen 58, 3946 Porsgrunn * Tlf.: 35 56 04 50 * Hjemmeside


 

 

 

Olavsberget Camping, Hytteutleie og badeplass

Olavsberget Camping ligger i landlige omgivelser på Nystrand, 4 km. fra Porsgrunn sentrum. Dette er en familiecamping for bobiler, campingvogner og telt. Hyttene og leillighetene er godt utstyrt, felles serviceanlegg med vaskemaskin og tørketrommel. Fine bademuligheter og familievennlig.

Nystrandvn. 64, 3944 Porsgrunn * Tlf.: 35 51 12 05 / 91 37 74 70 * Hjemmeside


 

 

 

Sauherad

Sauherad

 

 

Norsjø Ungdomssenter ligger på Akkerhaugen ved nordenden av Norsjø. Området har særdeles godt klima for fruktdyrking. Ca. 20% av landets frukt dyrkes her omkring. Her er landlig, og det er kort vei til fin badeplass, severdigheter og aktivitetsmuligheter. Norsjø Ungdomssenter  eies og drives av Norsk Luthersk Misjonssamband. Norsjø Ungdomssenter tilbyr dessuten overnatting til enkeltgjester og familier.

Norsjøvegen 201, 3812 Akkerhaugen * Tlf.: 35 95 82 77 * Hjemmeside


 

 

 

 

Seljord

Seljord

 

 

Seljord Hotell

Midt i hjartet av Telemark ligg Seljord, sjøormens rike. Seljord Hotell har tradisjonar heilt tilbake til 1857, og sidan då har hotellet fungert som skysstasjon, husmorskule, gjestgivargard og hotell. Trehotellet er bygd i sveitserstil og framstår i dag som eit heimekoseleg, lite hotell med god atmosfære. Hotellet er godt eigna for både individuelle turistar og grupper, og vi kan by på gode måltid, selskapslokale og kurs- og konferanseutstyr. 

Seljord ligg ved E134 og er eit knutepunkt mellom Aust- og Vestlandet samt eit glimrande utgangspunkt for gode opplevingar og handel i Telemark. Vertskapet og tilsette ved Seljord Hotell vil med dette ønskje deg hjarteleg velkomen!

Brøløs, 3840 Seljord * Tlf.: 47 35 06 40 00 * Hjemmeside


 

 

 

Flatin Gard

På FlatinGard finn du den perfekte ro. Her kan du overnatte i det gamle Buret frå 1702 eller i Hovedhuset som er over 100 år eldre. Andre overnattingsplasser har vi Gamlestua (1899) og Sjappa (1872) 100 meter frå garden finn du både det ville Stajuvet og Fiskarberget som er garden sin eigen badeplass.

Tlf.: 35 05 28 00 * Hjemmeside


 

 

 

Garvikstrondi Camping

Garvikstrondi Camping er en 4-stjernes familiecamping (NAF's standard) som ligger i naturskjønne omgivelser på vestsida av Seljordsvatnet, 10 km fra Seljord sentrum og 25 kilometer fra Lifjell Skisenter. Ligger helt ned mot vannet og dersom du tør bade med sjøormen, kan det fristes med egen badestrand, og vannaktiviteter for alle. Kilde: Campingens hjemmeside

3840 Seljord * Tlf.: 35 05 29 12 * Hjemmeside


 

 

 

Seljord Camping

 

 

Seljord Camping og Badeplass er ein 4-stjerners familievenleg campingplass som ligg ved rv 36, 500 m frå E134 og berre 1 km frå Seljord sentrum. Me kan tilby gjestene våre ei herleg sandstrand med svaberg, robåt-, kano-, og tråbåtutleige, leikeplass, sandvolleyballbane, tråbilar, flotte turområde og brygge til Fjøllguten2. Hyttene våre har god standard, og me har mange fine plassar til campingvogner og bobilar. Medlem av NAF og NCC.

Velkomen til oss!

3840  Seljord * Tlf.: 97 69 14 44 * Hjemmeside


 

 

 

Telnessanden camping og friluftssenter ligger i et vakkert naturområde ved sør-østenden av Seljordsvannet, 12 km fra Seljord og 18 km fra Bø. Her er det fint å bade hele sommeren. To badestrender, fem hundre meter med fin sandstrand. Plassen har rom tilpasset funksjonshemmede. Kilde: Campingens hjemmeside

Tlf.: 35 05 29 90 * Hjemmeside


 

 

 

Siljan

Siljan

 

 

FOTO KOMMER

Vindfjelltunet Gjestegaard ligger i et naturskjønt område 3 km vest for Steinsholt i Lardal kommune (ligger så nær Siljan at vi har tatt denne med her). Du finner oss kun 20 km fra Skien og "Lekeland" og 35 km fra Larvik. Vindfjelltunet Gjestegaard er et overnattingssted med en hyggelig og avslappet atmosfere. Her er det muligheter for en rekke aktiviteter og underholdning. Vi kan ordne alle slags selskap og fester og er godt utstyrt for kurs og konferanser.  Kafeteriaen med god hjemmelaget mat, holder åpent store deler av dagen!

Nordgardseterveien 16, 3277 Steinsholt * Tlf.: 33 12 93 23 * Hjemmeside


 

 

 

Skien

Skien

 

 

Thon Hotel Høyers  

Hotellet ligger i gangavstand fra Telemarkskanalen, Telemark Museum, Henrik Ibsens Museum, Brekkeparken samt uteliv og shopping i Skien. Vi er et særpreget hotell med sjarm og atmosfære, og har en tradisjonell stil med lysekroner og dype stoler. Hotellet er et svært godt utgangspunkt for aktiviteter i Skien og Telemark. Det er lett å komme seg fra hotellet til Telemarkskanalen, Telemark Museum, Henrik Ibsens Museum, Brekkeparken samt uteliv og shopping i Skien. Gratis trådløst internett er tilgjengelig i hele hotellet.

Kongens gate 6, 3724 Skien * Tlf.: 35 90 58 00 * Hjemmeside


 

 

 

Clarion Collection Hotel Bryggeparken

Hotellet ligger ved elven i Skien sentrum, og tilbyr kostnadsfri Wi-Fi, avgiftsfri parkering og rom med klimaanlegg og kabel-TV. Lett kveldsmat serveres hver dag. Noen av rommene har en balkong med utsikt over elven eller byen. Du kan benytte deg av treningsstudioet på hotellet. Hotellet serverer en populær frokostbuffé hver morgen. Gratis kaffe og te tilbys hele dagen, og gratis vafler serveres hver ettermiddag. Bryggeparken ligger rett ved hotellet.

Langbrygga 7, 3724 Skien * Tlf.: 35 91 21 0 * Hjemmeside


 

 

 

Hotell fritidsparken

Hotellet ligger i fredelige omgivelser der alle kan nyte naturen og den friske luften rett utenfor rommet. For alle som vil bo midt i et fantastisk aktivitetsområde kan vi tilby ulike typer rom. Vi har 65 rom i forskjellige størrelser: enkelt rom, dobbeltrom, familierom og leiligheter. For bedrifter har vi langtidsleie. I vår døgnåpne resepsjon er det bar med alle rettigheter hvor det også kan selges pizza og snacks. Grupper kan bestille mat som serveres på Sportellet. For alle som vil bruke anlegget til turnering eller treningsleir tilbyr vi tilpassede alternativer – skreddersyr hver enkelt gruppe. 

Moflatveien 67, 3733 Skien * Tlf.: 35 54 10 40 * Hjemmeside


 

 

Tinn

Tinn

 

 

Tinnsjø Kro og Camping

Tinnsjø Kro ligger idyllisk plassert langs Tinnsjøveien på Mæl, ikke langt fra Miland og ca. 1 mil øst for Rjukan sentrum. Herfra er det bare noen få hundre meter bort til ferjeleiet på Mæl stasjon, der den gamle Hydroferjene "Ammonia" ligger fortøyd.

Fotogalleri.

Nedre veg 4, 3658 Miland * Tlf.: 35 09 05 85 * Hjemmeside


 

 

Gaustatoppen Booking

Gaustatoppen Booking AS leier ut hytter og leiligheter ved foten av Norges vakreste fjell, Gaustatoppen. I tillegg til overnatting er målet å gi gjesten den komplette planleggings- og reisetjenesten, slik at oppholdet skal oppleves som spennende, komfortabelt og bekymringsfritt. Gaustatoppen Booking holder til i «Bygget», velkomstsenteret ved foten av Gaustatoppen.

Tlf.: 45 48 51 51 * Hjemmeside


 

 

 

Velkommen til et storslået og dramatisk fjeldterræn kun få timers kørsel fra Oslo og Larvik. Fjeldstuen ligger i et veludbygget fritidsområde, hvor mulighederne er mange.

På Kvitåvatn Fjellstoge er der en hyggelig, uformel og afslappet stemning. Bomulighederne er meget fleksible og modsvarer de fleste ønsker og pengepunge.

 

Stedet drives til daglig af et dansk værtspar, Peter Karlsen og Ingerlis Højgaard. Kvitåvatn Fjellstoge ligger 945 meter over havet med udsigt over søen Kvitåvatn og med imponerende udsigt til Gaustatoppen (1883 m.o.h.) blot 5 kilometer væk. Vejen op fra den nærmeste større by, Rjukan i Telemark byder på 600 meter stigning og 5 hårnålesving.  Der er en fantastisk udsigt over dalen, mens stigningen forceres. I sommerhalvåret er der tillige adgang over fjeldet fra Tuddal. Vejen passerer foden af Gaustamassivet i 1266 meter og er Norges højst beliggende offentlige vej.

Fjeldstuen er beliggende tæt på trægrænsen. Når vejret inviterer hertil, er der sommer og vinter let adgang til selve fjeldet. Ikke mindst om vinteren nyder man godt af, at størstedelen af skiløjperne er i skovterræn med udsigter over Hadangervidda mod nord og fjeldene omkring Gaustatoppen mod syd.

3660 Rjukan * Tlf.: (+47) 35 09 20 40 * Hjemmeside


 

 

 

Park Hotell Rjukan ligger i den naturskjønne dalen mellom Gaustadtoppen og Hardangervidda. Dette nyrenoverte hotellet har utmerkede fasiliteter og en autentisk stemning.

Park Hotel Rjukan er et intimt og moderne hotell med personlig service. Vi har restaurant, bar, pub og en stor møteromsavdeling. For de friluftsglade har Rjukan rike muligheter, såvel sommer som vinter, med Gaustatoppen og Hardangervidda på hver sin side av dalen. Rjukan byr på et aktivt småbysamfunn med kino, butikker, kafeer og restauranter. Hotellet har flat TV med mange kanaler. Vi tilbyr fribruk av trådløs internett eller gjester data på lobby.

Sam Eydes gate 67, 3660 Rjukan * Tlf.: 35 08 21 88 * Hjemmeside


 

 

 

Rjukan Gjestehus

Rjukan Gjestehus ligger 5 minuters gange fra Park Hotel Rjukan (ca. 350 meter), på andre siden av elven. Vi har 50 rom. Rommene har 1 - 3 senger, 35 rommene m/ TV, alle rom m/dusj og nye WC. Gratis internett tilgang på alle rommene. Det følger med sengetøy og håndkle for korttidsleie. Frokost serveres på Park Hotel Rjukan. 

Rjukan Gjestehus og Park Hotel Rjukan har en felles resepsjonen. Resepsjonen ligger på Park Hotel Rjukan.

Såheimsveien 11, 3660 Rjukan * Tlf.: 35 08 21 88 * Hjemmeside


 

 

 

Gaustablikk Høyfjellshotell

 

Ved foten av Sør-Norges høyeste fjell, Gaustatoppen, finner du Gaustablikk på 960 m.o.h. Det som i 1970 startet som en liten fjellstue, består i dag av hotell, leiligheter, store flotte fjellhytter og et komplett skisenter. Et mangfold av opplevelser venter deg på Gaustablikk. Vårt ønske er å gjøre ditt opphold til en uforglemmelig opplevelse, enten du velger sommer, høst, vinter eller vår. Enten du tiltrekkes av sport, vakker natur, stillhet eller aktiviteter. Gaustablikk ligger 15 km fra Rjukan, 180 km fra Oslo, 160 km fra Larvik, 330 km fra Stavanger.

Kvitåvatnvegen 372, 3660 Rjukan * Tlf.: 35 09 14 22 * Hjemmeside


 

 

 

Sandviken Camping ligger i Tinn kommune i Telemark fylke. Helt i nordenden av den 450 meter dype Tinnsjøen finner du oss. Vi er en helårsåpen 4 stjerners campingplass med 12 hytter, plass til 100 campingvogner og telt. Plassen har eget område for telt mot Tinnsjøen for caravan og sesong gjester. Ta kontakt dersom du vil ha sesongplass hos oss.

Du finner også topp moderne sanitæranlegg med solseng og sauna hos oss. Sanitæranlegget har handikap- og familie rom. Sandviken camping er en familiedrift som drives av Halvor Fagerberg. Sandviken camping ligger ved riksveg 364, på veien mellom Kongsberg og Rjukan. Siden vi ligger i hjertet av Norge er det også “korte” avstander til sentrale steder i Norge. Dersom du vil prøve ballspill har vi en flott strandvolleyballbane her og en ni-hulls minigolfbane. Vi har også en flott sandstrand med båtslipp og båtutleie. Her kan du også få leid kajakk og kano. Lekeplass for de minste. Trampoline, sklie, husker m.m.

Austbygdevegen 111, 3650 Tinn Austbygd * Tlf.: 35 09 81 73 * Hjemmeside


 

 

 

Hogstul Hytter var opprinnelig en gammel fjellgård. Nå er de fleste bygningene ombygd til utleiehytter. 10 hytter ligger i stille og rolige omgivelser, 3 km fra hovedvei. 5 hytter har innlagt vann, dusj, toalett og TV. Alle hyttene har innlagt strøm med kokemuligheter, kjøleskap, kjøkkenutstyr og trådløst internett. Det er felles sanitæranlegg for hyttene uten innlagt vann, samt campinggjester. Felles vaskemaskin og tørketrommel.

 Det er plass til noen telt og bobiler om sommeren. På fellesområde er det trampoline og noen lekeapparater. Det er gode fiskemuligheter og mye bær å finne. Båter og kanoer til utlån for gjestene. Flotte turmuligheter fra Hogstul Hytter både sommer og vinter. Oppmerka sti, og skogsbilveier som egner seg til sykling. Det er kun 9 km til Flugonfjell skisenter. Ca 20 minutter kjøring til parkering/startpunkt Gaustatoppen (sommer). Hogstul hytter ligger ca 45 minutter fra Rjukan og Notodden og en drøy time fra Bø Sommarland. Priser fra kr 200,- til kr 1.500,- pr. døgn.

Hogstulvegen 297, 3697 Tuddal * Tlf.: 35 02 40 92 * Hjemmeside


 

 

 

Tokke

Tokke

 

 

Dalen Bed & Breakfast

Gjemt bort i Norges vakreste natur ligger Dalen Bed & Breakfast.  Et innbydende gjestehus som gir deg en varm og god opplevelse.  Midt i hjertet av Telemark møter du en unik atmosfære av hvile og stillhet.  Ca. 50 meter fra Dalen Hotell. Her kan du nyte sjarmerende værelser, personlig service og oppmerksomhet og en fantastisk natur.  Enten du kommer med familien eller er på forretningsreise, ønsker vi deg hjertelig velkommen til Dalen Bed & Breakfast.

Aasmund Nordgaards veg 6, 3880 Dalen * Tlf. 92 81 70 12 * Hjemmeside


 

 

 

Vinje

Vinje

 

 

- Et tradisjonsrikt Telemarkshotell,

1000 meter over havet.

Velkommen til fjells!

På Rauland Høgfjellshotell kan du leie hotellrom og leiligheter. Kurs & konferanse. Vi tilbyr en helpensjonspris for kurs og konferanse i midtuke for kun 1.190,- pr. døgn. Se mer informasjon i tilbudet nedenfor. 

Ta kontakt med vår salgs- og markedssjef Stig Kato Stølen på 91825242 eller stig@rauland.no.

Rauland Høgfjellshotell tilbyr utsikt over Hardangervidda, kostnadsfri Wi-Fi, kostnadsfri adgang til spaet samt rom med TV og eget bad med dusj. Rauland skisenter ligger rett over gaten. Du kan slappe av på Rauland FjellSPA, som har et basseng og et dampbad. Fritidsaktiviteter inkluderer et treningssenter, et biljardbord og et bordtennisbord. Skikort kan kjøpes i resepsjonen. En sesongbasert meny serveres på restauranten på stedet. Drinker kan nytes i baren, som har en vinkjeller. Populære aktiviteter i området er fisking, sykling og kanopadling. Vierli skisenter ligger en 5-minutters kjøretur fra hotellet. Rjukan sentrum befinner seg 40 km unna.

3864 Rauland * Tlf.: 99 35 90 00 / 91 82 52 42 * Hjemmeside


 

 

 

Djuvland Fjellgard

Velkommen til Djuvland Fjellgard!

Djuvland Fjellgard er et fredet Telemarkstun i Rauland i Vinje, Telemark, 800 meter over havet. Vi tilbyr hytteutleie, omvisning og servering i rosemalte stuer. Overnatting, servering og omvisning i rosemalte stuer fra 1700-tallet på fredet Telemarkstun «Inne i et lunt og frodig dalsøkk mellom Austbø og Haddeland ligger en gammel eventyrgard med det fine navnet Djuvland. 

Den har hatt besøk av mange malere gjennom tidene, malerisk som den ligger i den bratte hellinga, med et utall av små og store hus bortetter tunet.». - Thorbjørn Egner, Gamle hus i Rauland, 1943. Djuvland Fjellgard er bruker av Norsk Kulturarvs kvalitetsmerke “Olavsrosa”, som “viser vei til enestående opplevelser rotfestet i den norske kulturarven.”

Pb. 17, 3864 Rauland * Tlf.: 90 61 66 81 v/ Bjørn H. Malkomsen * Hjemmeside


 

 

 

Raulandsfjell er et leilighetshotell med 44 leiligheter i 5 størrelser, fra 4-9 sengeplasser. Leilighetene har 1, 2 eller 3 soverom, eget bad med dusj og WC med varmekabler, stue med salong og spiseplass, samt åpen kjøkkenløsning fullt utstyrt med bestikk, servise og komfyr, vask, kjøleskap, kaffetrakter og oppvaskmaskin (noen få uten). 

Raulandsfjell har fellesrom og fasiliteter som kan benyttes av gjestene; som for eksempel badstue, solarium, biljard, lekerom, vaske-og tørkerom, resepsjonstjenester, restaurant med peis, bar med alle rettigheter, stor terrasse, varmestue, skishop. Vi har også afterski rett over tunet for oss! Raulandsfjell ligger midt i alpinbakken med 7 bakker og 2 heiser. Dette alpinsenteret er det bratteste og tøffeste skisenteret i Rauland, men samtidig er det et stort å fint barneområde her. Vi tilbyr også helger der det er andre aktiviterer som blant annet kiting, toppturer og skiarrangament! Raulandsfjell ligger 5 km fra Rauland sentrum i retning Haukeli.

3864 Rauland * Tlf.: 35 07 35 55 * Hjemmeside


 

 

 

Groven Camping og Hyttegrend ligger fint til ved et lite tjern, 300 m fra Åmot sentrum i retning Rauland. Vi har 10 velutstyrte og 10 enkle hytter. Groven camping og hyttegrend ligger 500 m.o.h. i lunt skogsterreng, med utsikt til bygda Åmot og attraktive naturområde. Campingen, som er oppbygd i terrasser, har i tillegg til hyttene plass til ca. 50 bobiler, campingvogner og telt. 

Her finner du en samling av åtte gamle tømmerhus fra nærområdet, i tillegg til tolv hytter av nyere dato. Utenom mange fine turområde på stedet, ligger Groven nær høgfjellsområdene. Det er 18 km til Rauland, og 60 km til Haukelifjell. Groven er et utpreget familiested, og ligger ca. 300 meter fra Åmot sentrum, som har de fleste servicetilbud.

3890 Vinje * Tlf.: 90 95 64 84 * Hjemmeside


 

 

 

Hotellrom og leiligheter i Vågslid, Haukeli. Her finner du barskt høyfjell og lune bjørkeskoger. Et fantastisk skiområde i villreinens rike. Vågslidområdet blir gjerne kalt "på solsiden av Haukelifjell" og det med rette. Plasseringen på østsiden av vannskille gjør at de klimatiske forholdene er meget gode og helt annerledes enn lenger vest. Vågslidtun Hotell ligger idyllisk til ved Vågslidvatn. 

Her har du et naturlig utgangspunkt for aktiviteter både sommer og vinter. Her har du særledes snørike forhold på vinteren og badetempraturer på høyde med kyststrøkene i Sør Norge om sommeren. Hos oss får du også kjøpt fiskekort.

Vågslid, 3895 Edland * Tlf.: 35 07 05 85 * Hjemmeside


 

 

Vierli hyttegrend ligger 1010 m.o.h. like ved Vierli Vinterland og Vierli Kafeteria med panoramautsikt mot Hardangervidda. Hyttegrenda består av 36 frittliggende hytter, 6 vertikalt delte hytter og 5 hytteleiligheter med sengeplass til 369 personer. De fleste av hyttene er nye og har høy standard.

Du finner skiløyper, aktiviteter, fiske og sommerstier rett utenfor stuedøra. Alle hytter har stue med peis eller peisovn og fri bruk av ved. Radio med CD-spiller, kjøleskap med frysetopp, kaffetrakter, vaffeljern, komfyr med stekeovn, mikrobølgeovn og brødrister. Hyttene har TV med 10 kanaler og gratis internett via egen kabel. Dusj og vannklosett.På sommerstid har vi gratis fiske i to av våre nærliggende fiskevann, der båt og kano kan brukes fritt, i tilleg så har vi fritt utlån av nye sykler. Alle hytter har bilvei til inngangsdør.

3864 Rauland * Tlf.: 35 07 23 00 * Hjemmeside


 

 

 

 

 


 


- startstedet for din drømmeferie
AltomLondon.no 

FaktaGuide

Kommuner i Telemark

Skoler

Offentlig Transport

Overnatte

Telemarkskanalen®

Museer 

Severdigheter

Sport

Værmelding

 

  

  

TelemarkFylke.no er en nettside som er tilpasset brukernes ønsker for informasjon, en nettside som er enkel i bruk, og en nettside hvor man på enklest mulig måte kan knyttes opp mot leverandører innen aktuelle kategorier. All informasjon som er gjengitt på sidene er innsamlet og systematisert etter beskrivelser i kilder. TelemarkFylke.no kan med dette som bakgrunn ikke gi en total garanti for innholdets korrekthet og kan ikke på noen måte påta seg ansvar dersom enkelte opplysninger ikke er korrekte. TelemarkFylke.no fra sier seg herved alt ansvar for oppståtte feil, eventuell mistolkning og / eller tap, skuffelse eller skade som følge av bruk av den informasjon som er gjengitt på sidene. Bilder er egenproduserte, annonsør- og wikipediafoto og med kilder fra de respektive linkområder.

Alt innhold på TelemarkFylke.no er beskyttet med opphavsrett ©