Elever produserer for litteraturfestival

Hele klassen er involvert i kreativt kaos når det gjøres research om forfattere og formidlinger. Foto: Ludvig Karoliussen Kjendalen

Av:

Tuva Kristine Geving-Tinholt

Publisert:

22.09.2022

Oppdatert:

22.09.2022 kl.10:10

Elevene våre i 2MEA er nå i gang med planleggingen av årets Appelsinia, en litteraturfestival for barn og unge i Skien. De er nemlig de som skal dekke festivalen journalistisk i år, på en dobbeltside i TA!

Elevene har de siste to ukene jobbet med research om arrangementene og forfatterne som skal delta. Mandag er den store produksjondagen, hvor elevene jobber i et redaksjonslokale i Ibsenhuset.

De er delt opp i ulike grupper med forskjellige ansvarsområder og har gjort en fantastisk jobb opp mot festivalen. Redaksjonen har i tett samarbeid med alle i klasse 2MEA, planlagt og sydd sammen kjøreplanen for produksjonsdagen. 

Årets redaksjon består av Malin Nilsen, Jonas Møller, Charlotte Minnesjord, Lars Bjørstad, Maren Wraalsen og Edle Sandbakk. 

Besøk fra bransjen: Her ser vi leder for redaksjonen Malin Nilsen sammen med Fredrik Strøm fra TA og Stian Johansen fra Appelsinia litteraturfestival. Fredrik og Stian fortalte litt om opplegget og hva de forventet.

Research både på biblioteket og på nett må til.