Imponerende resultater i volleyball

Både jentelaget og guttelaget til Hjalmar Johansen videregående skole leverte imponerende resultater i kvalifiseringen til NM for videregående skoler i volleyball som gikk av stabelen i Bø forrige uke.

Det ble en bra dag for skolelagene våre i kvalifisering til NM for videregående skoler i Bø torsdag 11. november. Både jente- og guttelaget var på forhånd direkte kvalifisert til landsfinalen (NM for videregående skoler) siden Hjalmar Johansen videregående skole i samarbeid med Gulset volleyball skal være vertskap for arrangementet i januar 2022. 

Dette la på ingen måte noen demper på innstillingen og prestasjonen til begge lagene. Guttelaget viste meget solid spill gjennom hele dagen, selv med et knepent tap i puljespillet. I kvartfinalen slo de Horten videregående skole og fulgte opp med seier over Sagavoll i semifinalen. I finalen fikk de revansj for nederlaget i pulja mot Sandefjord og vant med solid margin. 

Jentelaget spilte seg fram til semifinale, men tapte knepent. I bronsefinalen slo de Bø videregående skole med imponerende spill.

Da er det bare å glede seg til deltakelse til landsfinalen (NM), som skal spilles 28.-30. januar i Skien fritidspark!

 

 

 

 

 

Publisert: 15.11.2021 Oppdatert: 15.11.2021 kl.09:38