Velkommen som elev ved Bø vidaregåande skule

Foto: gettyimages

Publisert:

05.08.2021

Oppdatert:

12.12.2021 kl.16:45

Skoleåret starter onsdag 18. august kl 08.15. Dersom ikke annen beskjed blir gitt, skal alle elever møte i Festsalen.

Elevlistene fra Inntakskontoret i Vestfold og Telemark fylkeskommune viser at du har fått plass på Bø vidaregåande skule.

Her på skolens hjemmeside finner du bl.a mye nyttig informasjon om skolehverdagen, elevrettigheter, skoleskyss og søknader om tilrettelegging.

Vi anbefaler at du tar deg god tid til å sette deg inn i informasjonen som finnes her på hjemmesida vår, gjerne sammen med dine foresatte.

 

VIKTIG

Elever på VG1 studiespesialisering bør gi beskjed om evt. valg av topp/bredde-idrett. Send e-post til: runar.elvestad@vtfk.no innen 13. august 2021.

Den ordinære skoledagen starter kl. 08.10 og slutter kl. 15.00.

Lærebøker får du låne på skolen.

PC

Alle elever leier bærbar PC av fylkeskommunen. Det er ikke mulig å bruke egen privat PC eller nettbrett. HUSK å signere Leieavtale før du møter opp 1. skoledag. 

Skap

Vi oppfordrer alle elever til å bruke skolens låsbare skap. Ta med hengelås til 1. skoledag.

Stipend

Alle elever i videregående skole har rett til utstyrsstipend, men du må søke for å få det. Stipend søker du på Lånekassen og logger deg inn med kode fra MinID.

Du kan også søke om borteboerstipend. Her er reglene at det minst må være 40 km. fra hjem til skole, evt. mer enn tre timers reisevei tur/retur.

Les mer om stipend og lån på http://www.lanekassen.no/vg

Skyss

Elever som bor mer enn 6 km fra skolen har rett til gratis skoleskyss.

Du søker om busskort via https://www.vtfk.no/meny/tjenester/samferdsel/kollektivtransport/#heading-h2-2

I tilfeller der kollektivtilbud mangler, eller det er lang avstand til holdeplass, kan du søke om skyssgodtgjørelse. Ta kontakt med skolen snarest, slik at det kan være på plass til skolestart.

Skolebevis

Alle elever ved Bø vgs får digitalt skolebevis etter skolestart.