E-postsignatur

Ved å bruke en felles mal for alle e-epostsignaturer fremstår vi som en enhetlig og profesjonell avsender. Fylkesvåpenet plasseres nederst i e-posten, sammen med virksomhetsnavnet og nettadressen. Vær oppmerksom på at virksomhetens navn skal stå som ren tekst og ikke som et bilde.

PS! Ansatte finner sin signatur klar til bruk i Outlook. For å legge den inn må du åpne en ny e-post og klikke på «Signatur». Der finner du «Auto-Telemark». Under innstillingene for signaturer velger du at denne automatisk skal legges til både for nye e-poster og ved svar/videresendinger.

Oppsett av e-post

Vi bruker standard Microsoft-fonten Calibri Regular. I løpende tekst bruker vi 12 punkt, mens signaturen står i 11 punkt.

I signaturen har vi med navn, stillingstittel, nærmeste organisasjonstilhørighet, for eksempel seksjon og team, og mobilnummer som personlig informasjon.

E-postsignatur på desktop:

Skisse for e-postsignatur på desktop for virksomheter

E-post signatur på mobil flate:

Skisse for mobilvisning av e-postsignatur for virksomheter

Tilgjengelig for alle

Fylkesvåpenet er vårt visuelle kjennetegn, og virksomhetens navn skrives som ren tekst. Dette sikrer at all informasjon er tilgjengelig for alle brukere. Bruk av logoer i e-post kan føre til kvalitetstap gjennom videresending og komprimering, samt problemer ved deaktivering av lenker/bilder i e-postlesere.

Selv om bilder skulle forsvinne, vil all nødvendig informasjon om avsender være tilgjengelig i form av ren tekst. Det anbefales å legge til alternativ tekst for fylkesvåpenet i e-postsignaturen. I Outlook gjøres dette ved å høyreklikke på bildet, velge «Rediger alternativ tekst» og skrive inn ønsket tekst (for eksempel «Telemark fylkeskommune fylkesvåpen»).

Last ned original

Telemark-fylkesvapen-e-postsignatur

Publisert: 15.05.2023 Oppdatert: 21.05.2024 kl.12:42