E-postsignatur

Ved å bruke en felles mal for alle e-epostsignaturer fremstår vi som en enhetlig og profesjonell avsender. Fylkesvåpenet plasseres nederst i e-posten, sammen med organisasjonsnavnet og nettadressen. Vær oppmerksom på at «Telemark fylkeskommune» skal stå som ren tekst og ikke som et bilde.

PS! Ansatte finner sin signatur klar til bruk i Outlook. For å legge den inn må du åpne en ny e-post og klikke på «Signatur». Der finner du «Auto-Telemark». Under innstillingene for signaturer velger du at denne automatisk skal legges til både for nye e-poster og ved svar/videresendinger.

Oppsett av e-post

Vi bruker standard Microsoft-fonten Calibri Regular. I løpende tekst bruker vi 12 punkt, mens signaturen står i 11 punkt.

I signaturen har vi med navn, stillingstittel, nærmeste organisasjonstilhørighet, som for eksempel seksjon og team, og mobilnummer som personlig informasjon.

E-postsignatur på desktop:

Skisse for e-postsignatur på desktop

E-postsignatur på mobil flate:

Skisse for e-postsignatur på mobil

Tilgjengelig for alle

Fylkesvåpenet er vårt visuelle kjennetegn, og organisasjonsnavnet skrives som ren tekst. Dette sikrer at all informasjon er tilgjengelig for alle brukere. Bruk av logoer i e-post kan føre til kvalitetstap gjennom videresending og komprimering, samt problemer ved deaktivering av lenker og bilder i e-postlesere.

Selv om bilder skulle forsvinne, vil all nødvendig informasjon om avsender være tilgjengelig i form av ren tekst. Det anbefales å legge til alternativ tekst for fylkesvåpenet i e-postsignaturen. I Outlook gjøres dette ved å høyreklikke på bildet, velge «Rediger alternativ tekst» og skrive inn ønsket tekst (for eksempel «Telemark fylkeskommune fylkesvåpen»).

Last ned original

Telemark-fylkesvapen-e-postsignatur

Publisert: 15.05.2023 Oppdatert: 21.05.2024 kl.12:42