Agrotekniker i Sauehold og lokal foredling

Nome vgs, avd. Søve starter nytt 2-årig studie til Agrotekniker i Sauehold og lokal foredling høsten 2022, som avsluttes våren 2024. Studiet tilsvarer 60 studiepoeng ved Fagskolen Innlandet. Søknadsfrist er 20. april 2022 kl. 14.00, via Fagskolen Innlandet og Samordnet opptak.
Bilder av to sauer

2-årig studie til Agrotekniker

Studiet er tilpasset voksne som er i jobbsituasjon. Studiet gjennomføres med helgesamlinger og gjennomføres i samarbeid med Fagskolen Innlandet.

Studiet retter seg mot bønder/kommende bønder som har sauehold som basisnæring. Fokus i utdanningen er drift og utvikling av landbruksforetak med sauehold som basisnæring og drift og utvikling av foretak som foredler og på den måten nytter naturbaserte råvarer og stedlige ressurser.

Etter fullført og bestått studium oppnås tittelen «Agrotekniker innen sauehold og foredling av naturbaserte råvarer for produksjon av mat». Kompetansen kan brukes på egen gård, i rådgivningsapparatet for landbruket eller som fagarbeider i landbruk. 

 

Søknadsfrist

Søknadsfrist til Agrotekniker sauehold er 20. april 2022 kl. 14.00

Søknad sendes via Samordnet opptak.

Se mer om søknad her

 

Hør og se om studiet her

Nyttig informasjon om studieinnhold, opptakskrav og søknad for fagskoleutdanningen Agrotekniker i Sauehold og lokal foredling finner du mer om her.

Kontaktperson for kurset på Nome vgs

Eirik Jensen

Avdelingsleder pedagogisk støtte for Bygg- og anleggsteknik og Teknikk og industriell produksjon, avdeling Lunde

eirik.jensen@vtfk.no

911 99 144

Publisert: 22.06.2020 Oppdatert: 08.03.2023 kl.10:52