Hjelp til selvstudium under streik

Bok og en kopp kakao

Publisert:

27.09.2022

Oppdatert:

27.09.2022 kl.13:09

Når streiken nå rammer oss er det viktig at du som elev selv tar tak og leser i faget ditt. Dette er en god forberedelse til videre studier ved høyskoler og universitet.

Vi på biblioteket ønsker å hjelpe deg godt i gang. 

Og du - stikk innom oss da vel! Vi har to flotte bibliotek, et på nord og et på sør. Hos oss kan du sitte godt, få hjelp og du kan også spise hos oss.  

Stikk også innom vår hjemmeside: 

Vestfold og Telemark fylkeskommune - Bibliotek og læringssenter (vtfk.no) 

 

Digitale ressurser du kan dra nytte av: 

 

Lese en roman?  

Har du tid til overs kan det være fint å lese en god bok. På biblioteket har vi gode romaner og spennende fagbøker du kan fordype deg i. Kom gjerne innom for boktips.  

Vi har også kortspill og sitteplasser hvor du kan jobbe med skolearbeid og selvstudier. I tillegg har vi et eget studierom hvor du kan sitte i fred og ro.

Biblioteket på nord og sør er åpent 8-15.30 hver dag. Du finner selvbetjente utlånsautomater begge steder. Vil du ha hjelp av en bibliotekar er det lurt å gjøre en avtale først. Da sender du en melding til Silje Yrstad Løberg (bibliotekar sør) eller Mari Honningdal (bibliotekar nord). Mandag, tirsdag og torsdag er det en bibliotekar til stede på sør. Mandag, tirsdag, onsdag og fredag er det en bibliotekar til stede på nord.

 

Mari Camilla Honningdal
Rådgiver
Silje Yrstad Løberg
Bibliotekar